De voordelen van een secretaresse op afstand!

Dhzwebsite

Je zou eens moeten overwegen om over te gaan op een secretaresse op afstand in plaats van een persoon die bij jou op kantoor alles regelt. Dit scheelt een hoop qua facilitaire kosten en hiernaast zijn er nog een aantal pluspunten te noemen. In deze blog richt ik mij graag op de ervaring die wij op kantoor hebben met de secretaresse op afstand van FreeVoice Antwoordservice. Dit is een organisatie waaraan je dit soort werkzaamheden kunt uitbesteden!

 

De secretaresse op afstand van FreeVoice Antwoordservice van ons kantoor

Wij hebben nu schat ik zo’n drie maanden een secretaresse op afstand in dienst van het bedrijf FreeVoice Antwoordservice. Deze persoon is erg gemotiveerd en pakt alle werkzaamheden razendsnel op. Hiernaast kost het helemaal niet zo heel veel geld. Qua loonkosten zijn we wel iets duurder uit, maar als je kijkt naar de kosten van een medewerker op kantoor en iemand die elders werkt is het verschil significant. Het scheelt ons heel veel werk en we hoeven niet te zorgen voor bepaalde faciliteiten voor de medewerker. FreeVoice Antwoordservice is een bedrijf wat erg uitblinkt ten opzichte van de concurrentie. Dit heeft verschillende oorzaken en een van de meest voordehand liggende en vaak gebruikte is dat FreeVoice Antwoordservice precies weet op welke manier ze ieder verschillend bedrijf moeten helpen. Dit komt doordat ze druk zijn met maatwerk leveren en door de kennis en ervaring is dit ook mogelijk en doet de secretaresse op afstand het werk op een goede manier.

 

Ook benieuwd?

Ben je benieuwd hoe zo’n proces nu precies in elkaar zit en wat voor voordelen het oplevert voor jouw organisatie? Neem dan gewoon zo snel mogelijk contact op met FreeVoice Antwoordservice. Zij kunnen jou vertellen op welke manier ze een secretaresse op afstand kunnen inzetten en wat voor voordelen dit oplevert voor jouw organisatie. Dit laatste wordt over het algemeen als erg belangrijk beschouwd omdat het toch wel gepaard gaat met een investering. Als je nog vragen hebt dan kun je beginnen met een kijkje te nemen op de website van FreeVoice Antwoordservice.