DHZ website
Image default
Business

Een deurwaarder oproepen om mij te helpen in Nijmegen

Ik was genoodzaakt om een deurwaarder op te roepen uit de omgeving van Nijmegen. Zelf heb ik normaal gesproken nooit last van mensen die hun facturen niet betalen, maar de laatste tijd doen steeds meer klanten het niet meer en dit brengt bij mij grote zorgen. Ik heb geprobeerd ze op een vriendelijke manier zelf te benaderen via e-mails, maar deze hadden geen zin. Daarom moest ik een deurwaarder vinden die mij met dit probleem kon helpen.

Een deurwaarder vinden die mij kon helpen

Ik had al snel contact met een bedrijf uit de omgeving van Nijmegen die deurwaarders had die mij konden helpen. Het bedrijf heette Groeneveld GDW en zij wilden graag een afspraak met mij. Tijdens de afspraak vertelde ik wat er aan de hand was en nam een paar facturen met me mee. Zij herkende het probleem snel en konden met meteen vertellen hoe ze dit wilden aanpakken. De manier hoe zij te werk gaan met zulke klanten, klonk veel beter dan mijn manier. Daarom heb ik ja gezegd tegen hen om dit te doen. Ik zou in speciaal account krijgen voor hun systeem waarmee ik kon zien wat ze allemaal aan het doen waren en dat ik up-to-date bleef tijdens het proces. Ik hoopte zo dat deze manier wel ging lukken om mijn klanten te laten betalen.

Goed werk geleverd!

Na ongeveer een paar weken kon ik zien dat de mensen van Groeneveld GDW al druk bezig waren met het regelen van de onbetaalde facturen. Daarna merkte ik dat ik al het eerste geld van een klant had binnen gekregen op mijn rekening. Daar was ik super blij mee en eindelijk! Toen dat gebeurde ging alles alleen maar beter, omdat na die betaling alle betalingen eraan kwamen van de klanten die eerste niet hadden betaald. Groeneveld GDW heeft echt goed werk geleverd en ik hoef mij daar geen zorgen meer over te maken.

Probeer het zelf

Heeft u ook klanten die uw facturen laat of gewoon niet betalen? Neem dan eens contact op met Groeneveld GDW voor een afspraak. Zij staan klaar om u te helpen en begeleiden door dit proces. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Groeneveld GDW.