DHZ website
Image default
Business

De weg naar online succes

Graag altijd de beste deals voor internet opzoeken? Met Providers ga je de uitdaging aan om de voor jou goedkoop mogelijke internetprovider te zoeken die exact aanbiedt wat jij wilt. Met het grote vergelijksysteem van Providers’ platform zet je makkelijk alle aanbieders op een rij. Zo ben je binnen enkele minuten al klaar met het vergelijken en stap je direct via het systeem over naar je nieuwe leverancier. Het enige wat je hoeft te doen is je postcode in te vullen en wij doen de rest.

Abonnementen met extra’s

Sommigen willen gewoon het goedkoopste abonnement, anderen kijken eerder naar welke extra’s je krijgt bij het overstappen. Met de handige verlijkingswebsite van Providers is dit geen probleem. Je hebt snel een beeld van de internetproviders bij jou in de buurt en kan zo een prima afweging maken voor welk welkomst cadeau je wilt gaan. Ook zie je alle kosten op een rij met de nodige informatie zoals het maandelijks opzeggen of een bepaald instaptarief. Er zijn nog steeds mensen die denken dat het vergelijken van internetaanbieders een groot karwei is en dat het overstappen veel moeite kost.

Met de service van Providers vergelijk je niet alleen makkelijk alle aanbieders bij jou in de buurt met alle bonussen van de abonnementen, maar hoef je je ook geen zorgen te maken over het overstappen. Je stuurt de benodigde informatie op en wij doen de rest voor je. Op deze manier ben jij in een handomdraai ermee klaar en geniet je meteen van al het voordeel van de moderne wereld van het internetvergelijken biedt.

Maandelijkse kosten besparen

Een welkomstcadeau is natuurlijk altijd mooi meegenomen, maar de voornaamste reden waarom jij naar een nieuwe internetprovider zoekt is omdat je je maandelijkse kosten wilt besparen. Met het invullen van een paar basisgegevens haalt onze vergelijker alle relevante aanbieders naar voren uit de database. De reden dat alle leveranciers tegenwoordig zo hevig met elkaar concurreren is omdat dit een vrije markt is. Iedereen probeert een zo aantrekkelijk mogelijke deal voor elkaar te krijgen om zo veel mogelijk klanten te krijgen. De consument heeft hier voordeel bij en het gaat een stuk sneller dan vroeger aangezien je via het internet alles makkelijk kan vergelijken.