DHZ website
Image default
Business

Een grootformaat scanner voor uw bedrijf!

Een grootformaat scanner is een product wat over het algemeen wel wordt gezien als iets wat zeer bruikbaar is bij verschillende bedrijven. In deze blog deel ik graag met jullie waarom het voor ons geschikt is en waarom wij ervoor hebben gekozen om Repromat in te schakelen om ons hierbij te helpen. Ten eerste waren wij op zoek naar een grootformaat scanner, omdat wij onze flipovers van vergaderingen graag digitaliseren. Tot op heden doen wij dit altijd door middel van een applicatie waarmee je een foto van de mobiele telefoon in een JPEG of PDF bestand kunt opslaan, maar vaak heeft dit een negatieve invloed op de leesbaarheid van het document. Hierom zijn wij naar Repromat gegaan om een grootformaat scanner aan te schaffen.

Een grootformaat scanner van Repromat

Als je een grootformaat scanner van Repromat koopt dan weet je zeker dat je een product koopt wat past bij jouw wensen en bovendien zorgen ze ervoor dat de kwaliteit van de grootformaat scanner ook zeer hoog is. Dit komt doordat Repromat alleen maar leveranciers heeft die ook echt hoogwaardige producten leveren. Repromat doet veel onderzoek naar wensen van klanten door middel van de juiste vragen aan hen te stellen. Dit gebeurde ook bij ons, de medewerker van Repromat ging in een persoonlijk gesprek diep in op wat wij zochten in een printer en voor welke doeleinden wij de scanner wilden gebruiken. Dit heeft er toe geleid dat wij een grootformaat scanner hebben gekocht in plaats van een scanner voor A3 formaat bijvoorbeeld.

Meer over Repromat?

Als je graag wat meer informatie wil hebben over Repromat dan is mijn advies om snel contact met hen op te nemen. Ze kunnen over het algemeen alle inhoudelijke vragen van jou wel beantwoorden en dit zorgt ervoor dat een grootformaat scanner kopen bij hen wel de juiste optie is. Je weet immers zeker dat je niet een product koopt met overbodige functies, waardoor je een hogere prijs betaald dan nodig voor de grootformaat scanner. Repromat doet veel moeite in het goed helpen van hun klanten, kijk om te beginnen eens op de website!