DHZ website
Image default
Business

Een grote opslagruimte vinden in Amsterdam Zuidoost

Ik was dringend op zoek naar een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Amsterdam Zuidoost. De reden hiervoor was omdat ik van mijn knusse kamertje naar een echt huis ging verhuizen in de hoofdstad. Maar terwijl ik leuk allemaal spullen had gekregen van mijn familie voor mijn nieuwe huis, onder andere meubels, had ik daar geen plek voor. Daarom moest ik voor die tijd even een opslagruimte huren om al mijn spullen kwijt te kunnen.

Moeilijk vinden een opslagruimte in de omgeving van Amsterdam Zuidoost

Ik dacht dat het makkelijk zou zijn om een opslagruimte te vinden in de omgeving van Amsterdam Zuidoost, omdat Amsterdam een grote stad is. Maar wat had ik dat verkeerd ingeschat. Er zijn meer mensen in de randstad die een opslagruimte nodig hebben om grote spullen in te bewaren. Dus veel opslagruimtes die ik had gevonden, waren al helemaal bezet. Hierdoor raakte ik een beetje in paniek. Ik kon ook mijn spullen niet tijdelijks ergens anders kwijt, bijvoorbeeld bij een vriend of familielid, omdat het anders te veel in beslag nam van hun eigen garage. Maar gelukkig bestaat het internet en daardoor heb ik toch nog een bedrijf gevonden waar ik misschien terecht kon. Dat bedrijf was Opslagman.

Opslagman was mijn enige optie

Via Opslagman kon ik gemakkelijk via de website kijken of er een opslagruimte beschikbaar was in de omgeving waar ik die nodig had. Toevallig toen ik er op keek, waren er een paar vrij gekomen en ik heb ze meteen gereserveerd. Ik hoefde alleen maar meteen het eerste termijn van de opslag te betalen en ik kon meteen de volgende dag mijn spullen erin zetten. Het was een fijne en een snelle service waar ik veel aan heb gehad. Bovendien staat alles beveiligd en kunnen alleen mensen met een code erin. Nu is het afwachten totdat ik in mijn nieuwe huis terecht kan en daar al mijn mooie nieuwe meubels kwijt kan.

Meer weten over Opslagman en zijn diensten? Bekijk dan de website van Opslagman voor meer informatie hierover en voor de contactgegevens. Bovendien vindt u daar meteen waar u uw dichtstbijzijnde opslagruimte kunt vinden van Opslagman.

Gerelateerde artikelen

Waarheen voor een re-integratie 2e spoor?

Electro-Sat.nl

Een goedkoop kinderbed van topkwaliteit