DHZ website
Image default
Business

Opslagruimte in Diemen via Opslag020

Een opslagruimte in Diemen bij Opslag020 komt met een aantal voordelen. Bij ons kun je namelijk niet alleen terecht voor een ruimte, maar ook voor een verhuisservice. Wij werken namelijk samen met de Student Verhuis Service Amsterdam. Zij halen je spullen op en brengen deze naar de opslagruimte en dat voor een superscherpe prijs!

Hoe werkt het?

Wanneer je een ruimte bij ons huurt, kun je de verhuisservice inplannen. Op die manier is het vervoer van je spullen super snel geregeld. Je spullen worden thuis opgehaald en naar de ruimte gebracht, waar ze worden uitgeladen en opgeslagen. Student Verhuis Service levert kwaliteit voor een lage prijs. Bij hen zijn je spullen in goede handen. Wanneer je een aanvraag doet voor het vervoeren van je spullen naar de ruimte, krijg je al na 10 minuten een indicatie van de kosten van je verhuizing

Ik heb al transport!

Wanneer je helemaal geen transport nodig hebt, maar alleen een goedkope ruimte, is dat natuurlijk ook mogelijk. Opslagman biedt de droge en verwarmde ruimtes aan. Je kunt zeven dagen per week bij je spullen door middel van een toegangscode en binnen het gebouw gratis gebruik maken van liften en karren om je spullen in de ruimte te krijgen. Als familiebedrijf bestaat Opslagman al 18 jaar. 

Een opslagruimte in Diemen voor een scherpe prijs

Bij Opslag020 kun je terecht voor goedkope verhuizers die je spullen opslaan in een opslagruimte in Diemen voor een scherpe prijs. Wij weten hoe lastig het kan zijn om je inboedel ergens op te slaan in Amsterdam en omgeving. De prijzen zijn hier vaak hoog, maar Opslag020 brengt hier verandering in. De verhuisservice wordt aangeboden door Studenten Verhuis Service en de ruimtes worden aangeboden door Opslagman. Beide bedrijven hebben een vestiging in Amsterdam, waardoor ze hun services voor een lage prijs kunnen aanbieden, daarnaast maakt de verhuisservice gebruik van studenten als goedkope verhuizers. Dit doet niets af aan de kwaliteit, sterker nog, deze verhuisservice is de meest gebruikte in Amsterdam! Door hun jarenlange ervaring zijn ze op de hoogte van alles wat er nodig is rondom het verhuizen en opslaan van spullen. Neem een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

JZ Fietstechniek is dé fietsenmaker van Veenendaal

Xantion, hét ICT bedrijf in Ede wanneer u betrouwbaarheid belangrijk vindt

Met de vaste hengel op witvis vissen