DHZ website
Image default
Business

Een huis kopen in Spanje

Voor de meeste altijd een droom. Een vakantiehuis in het prachtige Spanje. Heerlijk aan het strand. Aan de prachtig blauwe zee. Lekker ontspannen en bruinen onder de gloeiende zon. Ontsnappen van uw drukke werkleven om weer bij te komen, maar ook om daarna weer aan de slag te gaan. Dat hoeft allemaal geen droom meer te zijn, want wij hebben huizen te koop in Spanje. Wij zijn een onafhankelijke portal waarop makelaars en particulieren uit heel Spanje toegang hebben tot een zo groot mogelijk internationaal publiek, waarbij ze hun woningen kunnen adverteren. In Spanje officieel gevestigde makelaardijen, Spaanse als zowel niet-Spaanse hebben prachtige aanbiedingen die u niet wilt missen.

Heeft u al iets in gedachten? Een villa, herenpacht of een luxe appartement? Wij hebben het allemaal. En het in orde maken gaat in vijf gemakkelijke stappen. Op de site heeft u een overzichtelijke beschrijving van deze stappen.

Heeft u gedacht aan een huis kopen in Costa del Sol? De Costa del Sol behoort al jaren tot één van de meest geliefde vakantiebestemmingen in Spanje. Dit heeft alles te maken met het gunstige klimaat, de prachtige stranden en de bijzondere cultuur van dit mooie stukje Spanje. Dit is niet verwonderlijk als je weet dat de zon hier gemiddeld driehonderd dagen per jaar schijnt. Met temperaturen van gemiddeld 15 graden Celsius in de winter tot gemiddelden van boven de 30 graden in de zomer met pieken van tegen of boven de 40 graden Celsius. Heerlijk gekleurd kunt u terug naar Nederland. Daarnaast zijn er vele bezienswaardigheden, prachtige dorpen en culturele steden te vinden in dit kustgebied. De Costa del Sol is zowel in de zomer- als in de winterperiode een populaire vakantiebestemming. In plaats van er maar een paar dagen heen te gaan als vakantie, heeft u de kans om zich hier te vestigen tegen de scherpste prijzen, zodat u op vakantie kunt gaan zolang u het wilt!

https://www.checkpablo.com/