DHZ website
Image default
Business

Een mooi afscheidscadeau voor jouw collega!

Als iemand bij het bedrijf weggaat om welke reden dan ook dan is voor deze collega een afscheidscadeau op zijn plaats. Hierom is het belangrijk dat je iets kiest wat bij hem of haar past. Iedereen heeft namelijk verschillende wensen en interesses, maar sommige mensen brengen dit niet altijd duidelijk naar buiten en hierdoor is het vaak lastig om te bepalen wat voor een soort afscheidscadeau deze collega moet ontvangen van de zaak. In deze blog laat ik jullie kennismaken met de organisatie Jilster. Dit is een bedrijf wat een afscheidscadeau voor jouw collega in het assortiment heeft waar ze zeker weten blij mee zullen zijn en nog vaak aan terug denken.

Het afscheidscadeau voor de collega van Jilster

Als je een collega een mooi afscheidscadeau wil geven na een aantal trouwe jaren dienst dan is mijn advies om eens te kijken naar hoe Jilster jou kan helpen. Het is namelijk een bedrijf wat verschillende dingen aanbiedt die ervoor kunnen zorgen dat een afscheid van een collega een hele persoonlijke en waardevolle herinnering kan worden. Dit komt omdat ze eigenlijk heel simpel een tijdschrift aanbieden wat jij helemaal naar eigen wens kunt inrichten en ontwerpen hoe jij het ook maar wilt. Dit betekent dat je bijvoorbeeld ieder teamlid een stuk erin kan laten schrijven met anekdotes die je doen denken aan de werknemers die de organisatie gaat verlaten. Op deze manier blijven positieve herinneringen altijd bewaard en weer je honderd procent zeker dat de tijd bij jouw bedrijf nooit wordt vergeten. Jilster kan jou hier meer over vertellen!

Meer over Jilster?

Jilster kan jou natuurlijk met veel meer dingen helpen, om erachter te komen wat dit precies is kun je op de website kijken, hier kun je veel informatie vinden over alles wat je graag zou willen weten. Voor een afscheidscadeau voor je collega, maar ook voor allerlei andere soorten relaties ben je bij Jilster op het juiste adres. Als je op de website kijkt dan kun je alvast in het aanbod snuffelen en bij vragen neem je gewoon contact op met www.jilster.nl!