DHZ website
Image default
Business

Haptonomie in Delft en omgeving

Ik zocht naar een haptonomie praktijk in Delft en omgeving. Haptonomie werd mij door mijn huisarts aangeraden. Ik had wel eens opgevangen dat er in Delft en in Zoetermeer een praktijk voor haptonomie is: Haptobron. Maar voordat ik een afspraak ging maken, wilde ik me eerst wat inlezen over haptonomie. Zodat ik niet zo verloren zou aankloppen bij Haptobron, praktijk voor haptonomie in Delft. Het is zoals ik heb ontdekt, een alternatieve geneeswijze. Iets waar ik wel achter sta. Ik heb in het verleden goede resultaten geboekt met een andere alternatieve geneeswijze: de homeopathische. Waardoor ik wellicht wat meer dan anderen opensta voor het alternatieve waaronder haptonomie in Delft en omstreken ook onder valt.

Haptonomie Delft: Leert je in contact te komen met je gevoel

Via haptonomie in Delft leer je om in contact te komen met je gevoel. Een van de meest directe vormen van contact met je gevoel is je tast. Ook het zintuig dat zich bij elk mens als eerste ontwikkelt. Tijdens de dagelijkse voedingen leer je als baby’tje al om contact te maken of in contact te komen zo ook tijdens het dagelijkse badje. Al deze ervaringen van je gevoel, slaat je lichaam op. Een soort van ‘geheugen’ wat gevoelservaringen betreft, wordt er door je lichaam aangemaakt. Dit geheugen heeft invloed op je manier van contact maken met een ander. Je doet dit over het algemeen onbewust. Soms doe je het op een manier waarvan jij denkt dat het van je verwacht wordt.

Ik kijk uit naar de haptonomie in Delft

Dat mijn huisarts me in contact wilde brengen met haptonomie in de omgeving van Delft, snap ik nu wel. Want ik geloof er heilig in dat mijn voelen en denken uit balans zijn geraakt. Waardoor ik klachten heb, die via de reguliere medische wereld niet weg te nemen zijn. Al jaren heb ik diverse therapieën gevolgd, maar mijn klachten blijven aanhouden. Ik voel me angstig en heel onzeker. Soms overvalt het verdriet me. Maar ik kan ook soms zo onredelijk boos worden op mijn echtgenoot, dat ik me daar weer schuldig over voel. Zowel mijn man als ik hebben goede hoop op goede resultaten door de haptonomie in Delft. Ik hoop dat ik door de haptonomie dichter bij mezelf kom waardoor ik een stevig fundament weet op te bouwen voor de toekomst. Kijk voor meer informatie over haptonomie in Delft op www.haptobron.nl