DHZ website
Image default
Business

Energie in een bedrijf

Veel mensen horen het woord vitaliteit binnen een organisatie maar weten eigenlijk niet wat dit betekent. Vitaliteit zorgt ervoor dat er meer energie is in een organisatie is en dit kan voor veel verschillende voordelen zorgen. Bedrijven zijn tegenwoordig steeds meer bezig met de vitaliteit binnen hun organisatie. Ook worden bedrijven zich steeds bewuster naar het belang hiervan en willen zodoende ook meer informatie vitaliteit tot hun beschikking hebben. Klik hier om deze informatie te vinden.

In een bedrijf is het heel belangrijk om met medewerkers te praten. Zo weten de werkgevers wat er in hun hoofd van hun werknemers speelt en waar ze eventueel tegen aanlopen. Dit kan er voor zorgen dat er geen ongemakkelijke situaties op het werkvloer afspelen en dat de medewerkers beter resultaat leveren. Misschien verloopt de bedrijfscultuur niet lekker binnen de organisatie, het is belangrijk dat dit dan veranderd word. Bedrijven moeten er eerst achter komen wat voor bedrijfscultuur ze precies hebben. Organisaties zijn meestal in evenwicht omdat er elke dag de zelfde routine is. als zij dit willen veranderen moeten zij de dagelijkse routine ontdooien en onderzoeken hoe dit beter kan. Het bedrijf carrierepoort kan bedrijven hiermee helpen en hebben hier al enige ervaring mee.

Bedrijven zijn tegenwoordig steeds meer bezig met het duurzame inzetbaarheid van werknemers. Tijdens een vitaliteitsprogramma’s doen bedrijven vaak aan een bedrijfsport. Werknemers gaan dan samen sporten of doen mee aan een wedstrijd. Hierbij kan men denken aan bedrijfsvoetbal, hardloop wedstrijden of een parcour. Sporten zorgt vaak voor meer energie daarom is dit  zeer populair tijdens een vitaliteitsprogramma’s. Ook worden er vaak cursussen gegeven voor ontspanning, medewerkers leren dan hoe ze kunnen ontspannen en ze praten over dingen die stress kunnen veroorzaken. Bedrijven zijn tegenwoordig ook steeds bewuster bezig met voeding. Ze zorgen ervoor dat ze gezonde eten in de kantine verkopen en geven soms ook cursussen hierover. Ze hebben op elke afdeling een fruitmand staan zodat medewerkers dit mee gaan eten. Uit onderzoek is gebleken dat  fittere werknemers meer energie hebben en dit kan voor een beter imago zorgen.

http://carrierepoort.nl/