DHZ website
Image default
Business

Glazen deuren

De voordelen van glazen deuren

De statige deuren van hout of kunststof geven vaak een duidelijke scheiding tussen de ene en de andere ruimte. Zonde als u uw inrichting een geheel hebt gemaakt en de deur dit effect blokkeert. Voor dit probleem zijn binnen deuren van glas een goede oplossing, maar glazen deuren bieden u nog veel meer mogelijkheden:

1.Meer licht

Glazen deuren geven niet alleen het gevoel van meer ruimte, maar ook meer licht. Als de zon om een ander deel van het huis staat dan waar u zich bevindt, kan de zon u alsnog bereiken door de glazen deur heen.

2. Tijdloos

Door de strakke uitstraling, die in bijna elk interieur past, is een deur van glas niet tijd gebonden. Ondanks dat welke deur u ook kiest, van glas zal zijn, kunt u toch kiezen voor verschillende stijlen. Tot deze mogelijkheden behoren onder andere: glazen schuifdeuren, openslaande deuren en de keuzen uit wel of niet gematteerd glas. Hiernaast heeft u ook opties in de dikte van het glas. Hierbij heeft u de keuzen uit 8, 10 of 12 mm dikte.

3. Geen kozijnen nodig

Bij het plaatsen van een deur van glas is geen kozijn nodig. De deur kan namelijk direct tegen de muur aan geplaatst worden. Hierdoor ontstaat er op een makkelijke en stijlvolle manier een afscheiding tussen twee ruimtes zonder dat dit het ruimtelijke gevoel beïnvloed.

Voor meer informatie over glazen deuren kunt u terecht bij Glaskoning in Ede of neem contact op per telefoon of email.

Gerelateerde artikelen

Een onderooglidcorrectie, wat is dat?

Slotenmaker in Den Haag centrum

Bedrijfsruimte verhuren met een makelaar in uw regio