DHZ website
Image default
Business

Groeneveld GDW voor u

Ons bedrijf, Groeneveld GDW staat voor het doelgericht en menselijk incasseren. Groeneveld GDW is voor u een besluitvaardige gids die u kunt volgen door het incassotraject zodat u krijgt waar u recht op heeft, zonder te veel gedoe. Groeneveld GDW vindt het belangrijk om de zorg te dragen voor zowel u, onze opdrachtgever, als uw debiteur, zodat wij met zijn allen tot de goede oplossing kunnen komen. Incassotrajecten bij Groeneveld GDW beginnen pas als er al moeilijkheden achter de rug zijn, en de normale route voor u niet werkt en al doorlopen is. Daarom loopt Groeneveld GDW het incassotraject met zorg door, daar heeft u als opdrachtgever baat bij, maar we zijn ook duidelijk, stipt en rechtdoorzee, waar de debiteur baat bij heeft.

Voor de incassoprocedure bij Groeneveld GDW

U kunt natuurlijk bij Groeneveld GDW altijd terecht voor al uw incasso’s. Voordat de incassoprocedure echt begint, stuurt Groeneveld GDW eerst een pre-incassobrief. U kunt de pre-incassobrief beschouwen als een laatste aanmaning voordat de incassoprocedure van start gaat. U hoeft verder geen confrontaties aan te gaan met de debiteur, of ongemakkelijke gesprekken aan te gaan met de debiteur, wij regelen alles. De debiteur krijgt dan het signaal dat hij nog een laatste kans heeft voordat u tot andere maatregelen overgaat, vaak is het incassotraject niet eens nodig en wordt de incasso tijdig voldaan. Het kan echter wel zo zijn dat de pre-incassobrief geen resultaat levert, waardoor Groeneveld GDW wél overgaat op het incassotraject.

Het incassotraject van Groeneveld GDW

We beginnen met het incassotraject wanneer de pre-incassobrief van Groeneveld GDW geen effect heeft. Op dat moment gaat Groeneveld GDW correcte, maar wel redelijke toon over op het incassotraject en bewaken we de vervaltermijnen als een roofvogel. Het doel van Groeneveld GDW is dan om de betaling zo snel mogelijk voor u af te wikkelen, zodat u van het hele gedoe af bent. Als het eerste deel van de incassoprocedure wederom niets oplevert, dan komt de deurwaarder in actie, waarna u zeker uw geld terugkrijgt. Groeneveld GDW begrijpt dat het een vervelende situatie is om uzelf in te bevinden, laat ons daarom helpen.