DHZ website
Image default
Business

Verschillende houten vloeren in Veenendaal

Bent u op zoek naar houten vloeren in Veenendaal? In dat geval bent u bij Ambifloor helemaal aan het juiste adres! Ambifloor is inmiddels al vele jaren een expert op het gebied van houten vloeren. Al vele jaren kunt u op deze vertrouwde plek terecht voor houten vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Houten vloeren zijn erg mooi en zorgen ervoor dat uw huis er als herboren uit zal zien. Door het aanschaffen van houten vloeren creëert u een duurzame woning. Houten vloeren gaan namelijk vele generaties mee, de houten vloeren van Ambifloor gaan tot wel drie generaties mee!

Houten vloeren in Veenendaal geheel naar eigen smaak

Ambifloor in Veenendaal biedt u verschillende houten vloeren in Veenendaal aan. Zo zit er altijd wel een houten vloer bij die uw smaak is. De houten vloeren die door Ambifloor worden aangeboden, zijn: massieve houten vloeren, multiplanken vloeren, lamelparket en parketvloer. Heeft u een speciale voorkeur voor een houtsoort? Bij Ambifloor is dat geen enkel probleem, wij kunnen uw vloer namelijk in elke houtsoort leveren. Bezoek onze showroom eens en aanschouw hier alle vloeren die wij aanbieden. Wij werken erg veel met eikenhout en zo zult u dus verschillende vloeren zien die gemaakt zijn van deze prachtige houtsoort.

Onderhoudsvrije vloeren

Houten vloeren zijn ontzettend veelzijdig. Dit komt doordat er ontzettend veel mogelijkheden zijn als u kiest voor een houten vloer. Houten vloeren geven uw ruimte en hele nieuwe uitstraling, hierdoor stapt u bijna uw nieuwe huis binnen! Ambifloor vindt het belangrijk dat uw houten vloeren lang mee zullen gaan. Dat is dan ook de reden dat wij op iedere houten vloer de garantie: tien jaar onderhoudsvrij, geven! Dit betekent dat wij al onze houten vloeren voorzien van een toplaag, hierdoor gaan deze vloeren wel tien jaar mee en zijn de houten vloeren dus ook nog eens erg kostenbesparend. Daarnaast zijn de houten vloeren dus ook nog eens erg kostenbesparend en houdt u dus een mooi geldbedrag over in uw portemonnee!

Onze experts staan voor u klaar

Neem een kijkje op onze website www.ambifloor.nl en maak gerust een afspraak. Onze experts staan graag voor u klaar en zijn er nu al klaar voor om u te voorzien van het beste advies over houten vloeren in Veenendaal!