DHZ website
Image default
Business

Het advies volgen om kunststof kozijnen te nemen was een goede keuze!

Mijn man en ik zaten al een lange tijd na te denken om kunststof kozijnen te nemen. Onze oude kozijnen van het huis begonnen te verslijten en het zag er niet meer zo mooi uit. Toen kwam mijn man op het idee van kunststof kozijnen. Ik wist niet zeker of we dit moesten doen en dat we meer professioneel advies nodig hebben om het zeker te weten. Daarom gingen we verschillende soorten bedrijven langs om te kijken of zij iets voor ons konden betekenen.

Zoeken naar een bedrijf die kunststof kozijnen en meer verkocht

Er zitten heel veel bedrijven die iets te maken hebben met kunststof kozijnen of in die richting. We zijn langs alle bedrijven geweest in de omgeving, maar het ging niet zo gemakkelijk als we dachten. Bij elke winkel kregen we meer een verkooppraatje dan een goed advies wat voor ons het beste was. Bovendien verkochten ze altijd ons het duurste wat er in de winkel stond. Dus helaas gingen we met lege handen naar huis. Uiteindelijk kwamen we bij onze laatste winkel, Schipper Ede. We hoopte dat we daar wel een goed advies zouden krijgen en geen verkoopgesprek. Toen we daar naar binnen gingen werden we vriendelijk begroet en een medewerker kwam vragen of hij ons kon helpen.

Geweldige service van Schipper Ede

Nadat wij onze situatie hadden verteld aan de medewerker bracht hij ons langs de verschillende mogelijkheden, want er waren meer manieren om kozijnen te verbeteren en te repareren. Of er is ook een ander soort kozijn waar je voor kunt kiezen, bijvoorbeeld aluminium kozijnen. Die hadden ongeveer dezelfde eigenschappen als de kunststof. De medewerker vroeg naar wat voor soort huis we hadden qua indeling en sfeer. Onze beschrijving was gezellig, warm en hout. De medewerker gaf ons het advies om voor kunststof te gaan, omdat deze duurzaam is en je kunt hem zo maken dat het kozijn op hout lijkt. Eindelijk hadden we het advies wat we zochten en het was een goede ook! Bedankt Schipper Ede!

Neem contact met Schipper Ede op

Wilt u ook goed advies over uw kozijnen of schuifpui? Bekijk dan de volledige website op www.schipper-ede.nl of bezoek onze winkel!

Gerelateerde artikelen

Kunstgras in de openbare ruimte

Loungebanken: een meerwaarde voor elk interieur

Energie in een bedrijf