DHZ website
Image default
Business

Koalabedding.nl

 

Koalabedding.nl is een specialist in kinderbedtextiel, waaronder dekbedovertrekken en hoeslakens, dat geschikt is voor kinderen, peuters en dreumesen. Een hoge kwaliteit, comfortabele materialen en een goede prijs zijn voor ons erg belangrijk. De artikelen uit ons assortiment van beddengoed wordt handmatig geselecteerd door experts waarna het gecheckt wordt op ongerechtigdheden.

In de loop van de tijd heeft Koalabedding een hoop ervaring opgedaan en weten we nu precies welke materialen geschikt zijn voor welk type kind. Zo kunnen we onze dekbedden, dekbedovertrekken, matrasbeschermers en dergelijke afstemmen op elke leeftijdsgroep. Als ouder heb je dan de garantie dat jouw zoon of dochter goed kan slapen onder kwaliteit beddengoed Koalabedding.nl.

Voor kinderen opgericht

Koalabedding is opgericht naar aanleiding van een gemis in de markt. Er ontbrak goede kwaliteit betaalbaar kinderbeddengoed zoals een dekbedovertrek, een hoeslaken of een deken. Er bleek een grote vraag te zijn naar bedtextiel voor kinderen, peuters en dreumesen. Het uiteindelijke resultaat is dat Koalabedding.nl is opgericht door ouders voor kinderen om voor uitstekende dekbedovertrekken, hoofdkussens en matrasbeschermers te zorgen.

Informatie over bedtextiel

Om transparant te zijn heeft Koalabedding.nl overal veel informatie in de productomschrijving van kinderbedtextiel staan. Zo kunt u exact weten van welke materialen de dekbedden, de overtrekken en de lakens van gemaakt zijn. Er zit met name veel katoen tussen waarvan een aantal varianten qua weeftechniek of merk tussen zitten zoals jersey en percaline katoen. Verder is er nog wol en synthetisch materiaal. Verder houden onze specialisten de trends en ontwikkelingen in de gaten voor kinderbeddengoed wat u terug kunt lezen in onze berichten op Koalabedding.nl over de nieuwste dekbedovertrekken, matrasbeschermers en dergelijken.

Merken kinderdekbedden

Koalabedding biedt verschillende merken van kinderdekbedden aan voor peuter-, dreumes- en kinderbedtextiel. De merken die we qua beddengoed aanbieden zijn Nappiez, Cinderella en Damai. Hiervan is Nappiez ons eigen huismerk. Binnenkort hebben we hiervoor een eigen lijn van dekbedovertrekken. Ga daarom naar Koalabedding.nl en kijk naar onze aanbiedingen voor kinderbeddengoed.

 

https://www.koalabedding.nl/