DHZ website
Image default
Business

Hoe ziet een verhuizing eruit met Urban Flex?

UrbanFlex is de specialist op gebied van alternatieve opslagmethodes. Onze website biedt namelijk wat u zoekt in een verhuurder van opslagruimtes: veiligheid. Als je erachter komt dat je eerder moet verhuizen dan de bedoeling was, waar kan je dan je spullen tijdelijk opslaan?

Je gaat verhuizen

Je bent op het punt gekomen om te gaan verhuizen, dit is voor veel mensen een grote dag. Want je zegt je oude woning gedag om een soort ‘’nieuw’’ leven te beginnen in een andere woning. Vaak verhuizen mensen omdat zij dan groter kunnen gaan wonen. Het komt natuurlijk ook voor dat mensen het zat worden om in een veel te groot huis te wonen en dan vervolgens kiezen voor een kleine woning, dit scheelt financieel gezien ook veel. Als je klaar bent om te gaan verhuizen en je oude woning is reeds verkocht en je moet eruit, maar je komt erachter dat het nieuwe huis pas twee weken later wordt opgeleverd. Dan kan je stellen dat je als gezin met een probleem zit, want je kunt moeilijk zeggen tegen de nieuwe bewoners dat ze nog niet de woning in kunnen. Als je dit probleem wilt oplossen zul je naar alternatieve opslagruimtes moeten kijken om je inboedel voor de komende twee weken op te slaan, maar hoe ga je dit doen?

Opslaan bij de specialist

Als je tot de conclusie bent gekomen dat je toch gebruik moet gaan maken voor een alternatieve opslagruimte, dan is het verstandig om op korter termijn een verhuurder te vinden. Want als je kort voor de verhuizen wordt geïnformeerd dat de oplevering is uitgesteld, dan kan je zelf de conclusie al trekken dat dit problemen met zich mee zal brengen. Als je daarom op korter termijn een opslagruimte wilt huren om je spullen veilig in te slaan, dan is het verstandig om contact op te nemen met UrbanFlex. Want deze organisatie is namelijk de specialist op het gebied van goederen opslag. Want je kunt al op korter termijn een opslagruimte huren om je spullen tijdelijk op te bergen. Als je ook een alternatieve opslagruimte nodig hebt, wacht dan niet langer en neem direct contact op met UrbanFlex!