DHZ website
Image default
Business

Yoyo en accessoires

Indien men yoyo’s kopen wilt kan men dat het beste bij ons doen. Men kan bij ons namelijk yoyo’s van de merken MagicYoyo en YoYoFactory aanschaffen. Dat is professioneel speelgoed waarmee gevorderden spectaculaire trucs mee kunnen doen. Echter leveren wij ook spullen voor beginners en kinderen. Zo kunnen we ieder voorzien van een jojo op het geschikte niveau.

Verder leveren we niet alleen yoyo’s, ook de bijbehorende accessoires kunnen we u aanbieden. Dat kan gaan om touwtjes die de juiste lengte hebben en een goede sterkte. En dat kunnen kogellagers zijn mochten die versleten zijn. In het geval dat niet zo is kan men nog altijd speciale olie voor jojo’s kopen.

Jojo voor iedereen

Een jojo is er voor iedereen met vingers. Dit speelgoed doet men namelijk met een lus om een vinger. Daarvoor windt men het touwtje om de as van de yoyo waarna deze klaar is voor gebruik. Dan laat men het gewicht het werk doen welke het speelgoed doet afrollen. Dan, afhankelijk van de kwaliteit en de zwaarte, zal het om zijn as blijven tollen indien het geheel is afgerold. Tijdens dat proces blijft de jojo bijzonder stabiel door het momentum waardoor men de gelegenheid krijgt om trucs uit te voeren. Houdt er rekening mee dat yoyo’s voor kinderen deze functie niet hebben en gelijk weer naar boven gaan op het moment dat het laagste punt van het touw is bereikt. Verder kan men letten op het gewicht van het speelgoed. Als men van plan is complexe bewegingen met de jojo uit te voeren wordt een uitvoering van 50 gram of zwaarder aangeraden.

Yoyo’s voor gevorderden

Als je je schaart onder de gevorderden zijn er tal van kwalitatieve yoyo’s bij ons te kopen. Zo zijn er die van MagicYoyo en verder zijn er die van YoYoFactory. Dit zijn zeer professionele jojo’s. Tevens kan men hiervoor de accessoires erbij krijgen.