DHZ website
Image default
Business

Huiswaarde gaat omhoog

Als je een rieten dak wilt aanleggen is het eerste wat je doet naar verschillende bedrijven te kijken wat zij aanbieden. Rietwerk is een voorbeeld van een gespecialiseerd bedrijf als het om het aanleggen van rieten daken gaat. Op een zorgvuldige en snelle manier wordt een rieten dak aangelegd aan de huidige woning. Door de kennis die zij in de praktijk en studie hebben opgedaan kan dit op de juiste manier uitgevoerd worden. Om misverstanden te voorkomen, gespecialiseerde bedrijven beschikken over de juiste kennis anders zijn ze niet op het bepaalde gebied gespecialiseerd.

Voor het aanleggen van een rieten dak staan kosten tegenover, het materiaal dat wordt gebruikt en de arbeidsuren die worden verricht moeten betaald worden. Als hier geen sprake van is kan een rieten dak niet worden aangelegd. Op het eerste gezicht is de prijs die bij het aanleggen van een rieten dak wordt gehanteerd aan de hoge kant maar als er verder na wordt gedacht zijn de kosten laag. De levensduur van een rieten dak is lang en daarom zijn de kosten verspreidt. De kosten rieten kap hangen van af van de grootte van het dak. Het is belangrijk om hiervoor een rietdekkersbedrijf in te schakelen om het optimale uit de levensduur er uit te halen. Dit resulteert dat je minder onderhoud aan het dak moet plegen.

Waarom zou je een rieten dak eigenlijk niet aanleggen want het geeft toch een prachtig beeld als een huis er over beschikt. De waarde van het huis gaat er door omhoog, daar tegen over staat dat de verzekering meer premie vraagt. Ondanks de gesloten dak constructie waardoor de kans op brand klein is brengt het enige risico’s met zich mee. Bij een zware storm is de kans op schade groter dan bij een dak met dakpannen. Er zijn nog altijd meer voor- dan nadelen.

http://www.rietwerk.nl