DHZ website
Image default
Business

Met een goed gevoel een mantelzorgwoning kopen

Wij wilden al langere tijd een mantelzorgwoning gaan kopen. Na lang overleg te hebben gepleegd over alle verschillende mogelijkheden met mijn ouders, leek een mantelzorgwoning dichtbij ons huis, ons de beste oplossing. Op die manier zouden onze ouders alsnog dichtbij ons zijn in geval van nood, maar hadden wij ook allebei onze eigen privacy en eigen plek. Nadat wij dit besloten hadden, zijn wij ons gaan richten op de verschillende mogelijkheden bij ons in de buurt. Eerlijk gezegd kenden wij niemand die ook al eens een mantelzorgwoning had gekocht, dus het was wel even zoeken in het begin. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij Wernsen Chaletbouw, wij merkten direct al dat zij een erg persoonlijke aanpak hadden en ons een persoonlijk advies konden geven.

Erg goed geholpen tijdens het kopen van onze mantelzorgwoning

In ons proces om een mantelzorgwoning te kopen, werden wij erg goed geholpen door Wernsen Chaletbouw. Zij vertelden ons wat de verschillende mogelijkheden waren en kwamen met zeer deskundig- en persoonlijk advies. Hierdoor wisten wij al vrij snel waar wij aan toe waren en dat wij ons veel minder zorgen hoefden te maken, dan dat wij in eerste instantie dachten. Wij hadden namelijk verwacht dat wij zelf ook best wel wat stress zouden krijgen door het bouwen van de mantelzorgwoning. Dit viel echter reuze mee, doordat Wernsen Chaletbouw veel zorg uit handen nam. Zo regelden zij ook al het papierwerk die te maken hadden met de bouw van ons chalet. Daarnaast waren de medewerkers altijd erg vriendelijk en gaven zij ons een fijn gevoel. Zij merkten dat wij best wel inzitten over het uiteindelijke resultaat, maar hebben ons keer op keer gerustgesteld.

Zeker een aanrader

Wij zijn erg te spreken over de aanpak en kwaliteit van Wernsen Chaletbouw. Zo konden wij snel worden geholpen en is de aanpak erg deskundig en persoonlijk. Wij hebben geen moment spijt gehad van onze keuze voor Wernsen Chaletbouw en zouden dit bedrijf ook zeker aanraden aan anderen. Nu achteraf gezien kunnen wij wel stellen dat onze zorgen echt nergens voor nodig waren en dat wij zeer veel genieten van onze mantelzorgwoning!