DHZ website
Image default
Business

Oosters wokrestaurant

 

Als u Japanse en Chinese gerechten wilt proeven dan kunt u bij ons Oosterse wokrestaurant terecht. We hebben voor iedere leeftijd een aanbod. Zo kunnen volwassen onbeperkt genieten van onze all-you-can-eat arrangementen. En kunnen kinderen in de Kidsplaza terecht waar ze kunnen eten en spelen. Er kan bij ons eten worden bereid op traditionele wijze zoals met de wokpan bij het live wokken en op de teppan yaki plaatsen waar vis en vlees op bereid kan worden.

Om te starten kan men een lekker voorgerecht nemen. Er zijn sushi wat het bekende rijst met vis gerecht is in de wereld. Ook zijn er de befaamde tomaten soepen bij ons te proeven. De sun-la soepen zijn overigens onze specialiteit. Er is stokbrood met kruidenboter om mee te beginnen en er zijn dim sum wat gestoomde hapjes zijn en er is gefrituurde siu mai. Voor elke liefhebber is er dus wel wat. Kom voor een all-you-can-eat reservering naar ons Oosterse wokrestaurant.

Aziatische hapjes en buffets

Bij ons Oosterse wokrestaurant kunt u allerlei Aziatische versnaperingen eten. Zo zijn er traditionele hapjes zoals sushi, maar zijn er ook warme buffets. U kunt genieten van onze vele rijstgerechten. Zo is er vegetarisch nasi en er is witte rijst. Maar er zijn ook noedelgerechten en mihoen is ook een optie. Vul het aan met groenten gewokt in heerlijke pittige of zoete woksauzen. De gepaneerde kip en zalm overgoten in een Aziatische saus is een aanrader. Evenals het Kantonees speenvarken en de Tsja Sjeu. Daarbij kunt u gebakken aardappelschijfjes laten serveren. Ook aardappelkroketjes. Er is dus ruime keuze bij ons Oosterse wokrestaurant.

Toetjes en ijs

Wanneer u klaar bent met de hoofdmaaltijd kunt u ijs en toetjes nemen. Bij ons Oosterse restaurant is er ruime keuze in desserts. Zo zijn er 12 soorten Italiaans schepijs en kunt u er nog vele andere nagerechten bijnemen. Zo kunt u er koek bij nemen, lange vingers en aarbeien in combinatie met onze drie chocoladefonteinen. Als u ook een gezellig avondje uit wilt kom dan naar ons Aziatische restaurant.

 

Gerelateerde artikelen

Tandartspraktijk in Hillegom

Animatievideo maken

Qlean Business schoonmaakbedrijf