DHZ website
Image default
Business

Op zoek naar een hovenier in de regio Rhenen?

Bent u op zoek naar een hovenier in de Rhenen? Neem dan eens een kijkje op de website van Exalto. Ons motto is dat met een mooie tuin elke locatie kan bloeien! Door bij elke nieuw project weer vernieuwend en creatief te zijn, verrassen wij keer op keer.

Creatieve en verrassende hovenier in Rhenen

Exalto kan ook uw nieuwe en creatieve hovenier zijn in de regio Rhenen. Al sinds 2011 slagen wij erin om onze klanten steeds opnieuw te verrassen met onze sprankelende designs. Wij ontwerpen echter niet alleen tuinen, maar leggen deze ook aan en onderhouden ze. Wij vinden het leuk om met uw ideeën aan de slag te gaan, niets is te gek. Graag kijken wij samen naar uw wensen. Of u nu gaat om een grote achtertuin, een kleine voortuin of de oprit, wij pakken alles aan! Elke tuin is uniek en past bij de klant. Geen standaard tuinen dus! Dit doen wij door u bij het hele proces van ontwerpen te betrekken, zo wordt uw tuin ook echt van u.

Tuinaanleg

Na het ontwerpen van uw tuin, komt het aanleggen. Een gemetselde bloembak, of toch een nieuwe oprit? Hoveniersbedrijf Exalto maakt het wel. Bij de aanleg van uw nieuwe tuin kijken we niet alleen naar het design, maar ook naar wat er nodig is om uw tuin mooi te houden. Zo houden wij rekening met de seizoenen. Zo heeft u groen in de winter, maar ook kleur in het bloeiseizoen. Na het aanleggen van uw tuin, kunnen wij u ook adviseren met het beplantingsplan. Wat groeit waar en wanneer. Advies over het onderhoud van de tuin kunt u ook bij ons inwinnen.

Tuinonderhoud

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor tuinonderhoud. Dit kan het hele jaar door of eenmalig. Zo geven wij u adviezen over goede bemesting of doen wij de winter- of voorjaarsbeurt. U kunt ons altijd bellen voor alle mogelijkheden. Wij helpen u graag. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor vakkundig tuinonderhoud. Geen tuin is te groot en geen klus is te vervelend voor onze hoveniers. Uw tuin in topvorm brengen en houden is onze missie.