DHZ website
Image default
Business

Personal training | Bodytec

Aandachtspunten bij personal training  

 

Personal training is de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. De redenen hiervoor zijn makkelijk op te noemen. Nederlanders hechten steeds meer waarde aan het hebben van een goede gezondheid en een strak lichaam. Het hebben van personal training kan helpen om deze doelen te berieken, maar het is wel belangrijk dat een de personal training aan een bepaald aantal punten voldoet.  
 
Personal training en maatwerk 
Het lijkt zo logisch dat personal training ook daadwerkelijk persoonlijk is, maar de werkelijkheid is helaas anders. In veel gevallen wordt nog niet genoeg naar u als persoon gekeken en naar uw persoonlijke doelen. Een goede personal trainer moet écht maatwerk kunnen bieden. Iedereen is uniek en vergt een andere aanpak in personal training.  
 
Resultaat op lange termijn met personal training  
Bij personal training met afvallen als doel, is het belangrijk dat u de kilo’s niet alleen voor twee maanden weet te verliezen. Voor een gewenst resultaat op lange termijn, kan een personal trainer in veel gevallen helpen. Het daadwerkelijk bieden van resultaat op de lange termijn is niet iets waar veel personal trainers toe in staat zijn. Júist het hebben van een resultaat op lange termijn is echter zo belangrijk bij personal training.  
 
Totaalpakket binnen personal training   
Een totaalpakket aan weten te bieden bij personal training is cruciaal. Het op orde hebben van de drie-eenheid (voeding, training en coaching) is nodig om het gewenste doel te bereiken. Op de hoogte zijn van nieuwe trends en ontwikkelingen is hiernaast ook van groot belang. Een voorbeeld van zo’n nieuwe trend is Bodytec Training. Door een betere belasting van de spieren, wordt het resultaat sneller en duurzamer bereikt. Een totaalpakket aanbieden is essentieel binnen personal training.  
 
Om goede personal training te kunnen bieden is: maatwerk, resultaat op lange termijn en een totaalpakket erg belangrijk. Een voorbeeld van een organisatie die dit weet te bieden is de Bodytec Business Club.  De Bodytec Business Club is een dochterbedrijf van Amforca. Amforca is een gevestigde naam in de fitnessbranche. Wacht niet langer en maak een afspraak om de combinatie van Bodytec training en personal training zelf te ervaren! 

http://bodytecclub.eu/