DHZ website
Image default
Business

Prive auto leasen

Bent u benieuwd hoe het werkt om een prive auto te leasen? Het werkt erg eenvoudig bij Xleasy. Zij bieden een ruim aanbod aan modellen tegen de beste tarieven en voorwaarden. Een prive auto leasen is erg voordelig en handig. U hebt zo nooit extra kosten en betaalt altijd een vaste prijs voor uw auto.

Wat is inbegrepen?
Een prive auto leasen komt met veel inbegrepen kosten. Zo zijn de verplichte verzekering, motorrijtuigenbelasting en reparatiekosten inclusief. Het enige waar u zelf voor betaalt, zijn de brandstofkosten. De kosten voor een privé auto leasen zijn erg overzichtelijk. U weet altijd direct waar u aan toe bent.

Ruim assortiment
Zoekt u een voordelig lease-contract zodat u kunt gaan en staat waar u maar wilt? U rijdt al voordelig met een private lease voor maar € 199,- per maand. Natuurlijk biedt Xleasy niet alleen compacte en voordelige modellen aan, ook modellen op maat. Deze hebben een professionele uitstraling en zijn goed voor zaken, of zijn groot genoeg voor de hele familie.

Twijfelt u over het aanschaffen van een nieuwe auto of een privé auto leasen? Neem dan een kijkje op de website van Xleasy voor meer info over het leasen van een auto. Ook kunt u altijd telefonisch contact opnemen voor persoonlijk advies.