DHZ website
Image default
Business

Probeer de lichaamsdroger van Lavicta

Vandaag waren je kleinkinderen bij jou op bezoek en dat was heel gezellig, maar het maakte de dag ook best vermoeiend. Je bent het niet meer gewend om een drukke dag te hebben en daarna met een plof op de bank te gaan zitten. Alles gaat inmiddels wat trager, je wordt onhandiger en kunt alles niet meer even makkelijk uitvoeren als vroeger. Niet voor niets loop je op antislip sokken door het huis, zijn er beugels bevestigd bij het toilet om makkelijker naar de wc te kunnen en zijn de scherpe hoekjes van de tafel afgedekt met rubberknoppen. Door deze hulpmiddelen bij mobiliteitsproblemen kun je je alsnog zelfstandig en eenvoudig in en om huis bewegen. Echter, douchen blijft een lastig punt en je zou niet weten hoe je deze handeling voor jezelf zou kunnen vergemakkelijken.

Afdrogen zonder handdoek

Douchen is maar geen simpele handeling naarmate je ouder wordt. Om overal goed af te drogen, moet je je in allerlei ingewikkelde bochten wringen en de kans dat je dan alsnog een plekje vergeten bent, is zeer aanwezig. Gelukkig is afdrogen met een handdoek verledentijd met de lichaamsdroger van Lavicta! Deze lichaamsdroger maakt afdrogen zonder handdoek mogelijk, omdat het een warme deken van lucht over je heen blaast na een fijne douchebeurt. De warme lucht zorgt er zo voor dat je met slechts een klein pirouetje helemaal droog wordt en vervolgens met een gerust hart de douche uit kunt stappen om je aan te kleden. Activeer de lichaamsdroger met één druk op de grote witte knop en geniet!

Meer weten over Lavicta’s lichaamsdroger?

Ben jij al helemaal weg van het idee van de lichaamsdroger? Aarzel dan niet langer, maar neem een kijkje op de website van Lavicta en schaf jouw nieuwe hulpmiddel voor in de badkamer aan!

https://lavicta.nl/