DHZ website
Image default
Business

PVC tegels van Pand16

Mocht u PVC tegels willen aanschaffen dan heeft Pand16 precies wat u zoekt. Tegenwoordig wordt er volop gebruik gemaakt van PVC-vloeren. Ze worden gelegd op plaatsen waar er veel gelopen wordt en er veel mensen aanwezig zijn. Zo zijn dergelijke tegels oorspronkelijk geplaats in ziekenhuizen, in winkels en in scholen. Deze vloeren zijn ontwikkeld voor zware belasting over een lange periode.

Een ander voordeel is dat men deze PVC tegels met het grootste gemak kan schoonmaken. Er is dus vrij weinig onderhoud aan. Het is duurzaam en kan zeer gemakkelijk gereinigd worden. Erg ideaal dus indien u van een schone leefomgeving houdt.

Gemakkelijk te vervangen

Mochten er ondanks de slijtvaste eigenschappen beschadigingen optreden in de PVC tegels? Dan kunt u bij Pand16 met grote eenvoud nieuwe bestellen die de oude gemakkelijk kunnen vervangen. Elk individueel segment kan losgehaald worden waardoor het niet nodig is om de hele PVC vloer eruit te slopen. U kunt dus gericht onderhoud plegen aan uw huis. Als u schade aan een tegel wilt voorkomen is het noodzaak om steentjes en zand buiten de deur te houden. Dit kan, in combinatie met het schurende effect van een schoenzool, voor krassen op de vloer zorgen. Indien dit vermeden kan worden hebt u voor lange tijd plezier aan een PVC tegel van Pand16.

Comforttabel en mooie look

Naast functioneel zijn deze PVC tegels tevens erg comfortabel en mooi voor het oog. Pand16 levert handbewerkte tegels die een unieke uitstraling meegeven. Met deze PVC vloeren krijgt u dus het idee dat het bijvoorbeeld echt hout is indien u hebt gekozen voor een houtlook. Verder is het bijzonder prettig om op te lopen en geeft het een warme indruk. Dat maakt dergelijke vloeren zeer geschikt voor vloerverwarming. Mocht u dus mooie en comfortable PVC tegels willen hebben dan kunt u een keuze maken uit het ruime assortiment van Pand16.

 

https://www.pand16.nl/