DHZ website
Image default
Business

Schilder gezocht in Nijmegen en omstreken

Mijn huis had werkelijk een opknapbeurt nodig wat betreft het schilderwerk, dus ging ik op zoek naar een schilder die werkzaam was in Nijmegen en omstreken (klik hier voor schildersbedrijf Nijmegen). In het verleden had ik al wat vervelende ervaringen gehad met schilders die in Nijmegen woonden, daarom vergrootte ik mijn zoekradius naar de omstreken van Nijmegen. Uiteindelijk vond ik een schilder die in Nijmegen schilderklussen kon doen en mij redelijk netjes leek. De website zag er goed uit, ze konden binnen- en buitenschilderwerk verrichten en hadden al meer dan 15 jaar ervaring. Vooral dat ze ervaring hadden vond ik belangrijk. Vroeger had ik eens een schilder ingehuurd die mijn huis in Nijmegen ook moest opknappen, maar deze schilder was nog vrij onervaren. Dat kon je toch merken aan het schilderwerk, dan was er net niet de goede verfsoort gebruikt voor het hout, en moest het na zo’n twee jaar opnieuw onderhouden worden. Schilderklussen die moeten gewoon ruim vijf jaar mee kunnen gaan voordat je er weer iets aan gaat doen.

Schaepmeester Schilderwerken te Nijmegen

Het schildersbedrijf dat ik vond heette Schaepmeester Schilderwerken, en ze deden ook schilderklussen in Nijmegen. ‘Perfect!’ Dacht ik. Op de website kon ik veel lovende recensies lezen van andere klanten die deze schilders hadden ingehuurd en schilderklussen hadden laten opknappen in Nijmegen en omstreken. Over het algemeen waren de meeste mensen tevreden over deze schilders. Ik was overtuigd, dus ik ging naar hun website om een offerte aan te vragen. De prijs waar ze mee aan kwamen zetten viel naar verhouding mee, ik had hoger verwacht voor al het schilderwerk dat bij mij thuis in Nijmegen zou moeten gebeuren. Ik was wel bang dat het goedkoper was omdat de kwaliteit van het schilderwerk zou tegenvallen, maar dat kwam helemaal goed.

Resultaat

Mijn huis in Nijmegen ziet er bijna als nieuw uit! Waar eerst de verf van de kozijnen zat af te bladderen en er vaal begon uit te zien, straalt nu een glanzende laag nieuwe verf. De service van de schilders is mij ontzettend goed bevallen, ik zou ze zeker aanraden! Kijk voor meer informatie op www.schaepmeester.nl