DHZ website
Image default
Business

SEO (zoekmachine optimalisatie) is belangrijk voor uw bedrijf!

Online aanwezig zijn is natuurlijk belangrijk voor uw bedrijf. Maar online aanwezig zijn alleen is niet genoeg. Uw bedrijf moet vindbaar zijn voor uw (potentiële) klanten. En dat is waar het bij SEO oftewel zoekmachine optimalisatie om gaat. Met SEO krijgt u een hogere positie bij zoekmachines zoals Google. Deze zoekmachine optimalisatie is in goede handen bij Doelbewust Veenendaal. Met hun 17 jaar ervaring in websites en online marketing is zoekmachine optimalisatie één van de dingen waar dit bedrijf goed in is.

Hoog in Google met SEO

Een goede website is een website die zorgt voor meer leads (en in het verlengde dus meer omzet). Dat begint bij een website die technisch perfect is en waarvan de content is geoptimaliseerd voor Google. Vervolgens moet de website vindbaar worden in Google en bij de zoekresultaten een hoge positie krijgen. Het “hoog in Google” komen is het doel van SEO (zoekmachine optimalisatie). Dit is één van de specialismes van Doelbewust uit Veenendaal die daar graag mee aan de slag gaat voor uw website. Zelfs een positie op de eerste pagina geeft dit bedrijf nog geen voldoening. Zij willen de website van uw bedrijf op nummer één!

Hoe gaat Doelbewust te werk bij SEO?

Bij Doelbewust brengen ze de website van uw bedrijf in een paar stappen naar een toppositie. Dit wordt gedaan via een gestructureerde en beproefde methode.

Eerst worden de zoektermen, zoekvolumes en posities van de concurrentie in kaart gebracht. Want meten is weten! Van belang is welke zoektermen er in uw branche het meest gebruikt worden. Daarbij wordt gekeken hoe vaak er per maand gemiddeld op een zoekterm gezocht wordt.

Daarna worden zoekmachine geoptimaliseerde teksten (ook wel bekend als SEO-teksten) geschreven voor deze zoekwoorden. Doelbewust zorgt voor perfect geoptimaliseerde pagina’s voor uw website.

En als laatste stap wordt de populariteit van uw website vergroot via slimme linkbuilding. Hoe populairder de website is op een zoekwoord in vergelijking met de concurrent, des te hoger de positie in Google. Deze populariteit is te beïnvloeden via slimme en actieve linkbuilding. Oftewel: links vanaf andere websites naar uw website verzamelen. Daarbij gaat kwaliteit absoluut boven kwantiteit.