DHZ website
Image default
Business

Taffe industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels, industriele eettafels op maat

Industriële vergadertafels

Vintage vergadertafels worden op maat gemaakt tot elke maat gewenst. Bij Taffe industriële tafels worden tafels op maat gemaakt. De stalen tafel onderstellen worden met de hand vervaardigd. Elk taffe design industriele tafel kun u op welke maat dan ook of kleur tint bestellen. Zie op de keuze in houtsoorten. Deze tafels kunnen doormiddel van een handwiel in hoogte verstelbaar maken. De hoogte is aan te passen naar de gewenste maat. Deze tafel onderstellen zijn gemaakt van gietijzeren tafel onderstellen of lasergeslepen tafelonderstelen, gietijzeren tafelpoten. Ook worden er tafel aangeboden die met de hand gelast zijn van kokerprofielen. Deze industriele tafel, tafels zijn zeer robuust omdat het staal wel tegen een stootje kan. Samen met het oude hout komt het stalen onderstel goed tot zijn recht. Deze tafel kunnen doormiddel van een handwiel in hoogte verstelbaar maken. De hoogte is aan te passen naar de gewenste maat. Deze tafel onderstellen zijn gemaakt van gietijzeren tafel onderstellen of lasergeslepen tafelonderstelen. Met ouderwets ambacht word gewerkt aan tafel onderstellen en tafelbladen van wagonplanken. In de werkplaats van Taffe worden robuuste eettafel, industriele tafel, industriele tafels met stalen onderstel gemaakt.

Restaurant tafels

Ook voor restaurant indelling kan er gekozen worden voor de restauranttafels van taffe. Voor een Industrieel tafel uiterlijk van uw restaurant ben u er zeker van dat u een unieke uitstraling heeft met taffe tafels. Niet alleen als eettafel van de huiskamer kan er ook voor een taffe tafel gekozen worden voor in het restaurant of vergaderzaal.

 

Taffe hout afwerking

De tafelbladen van Taffe industriële tafels worden volledig geschuurd en in sommige gevallen geschaafd. Als de Taffe tafelbladen, industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels geheel geschuurd en glad zijn. Worden de wagonplanken of eikenhout afgelakt om het geheel waterdicht te maken.  Heeft u interesse in een solide eettafel of vragen dan kunt u contact opnemen via de website. www.taffe.nl Naast de wagonplanken kan er ook gekozen worden voor een massief eiken tafelblad. Hier kan ook gekozen worden voor een wat ruigere eiken tafelblad of een wat verfijnde eiken tafelblad. Bij de ruigere versie worden de eikenplanken los van elkaar aan het stalen tafel onderstel gezet. Er kan b.v. gekozen worden voor een gelast stalen tafel onderstel gemaakt van stalen buizen of kokerprofielen. En kan ook gekozen worden voor een gietijzeren tafel onderstel gemaakt van een oude machine onderstel. Als laatste optie kan er ook gekozen worden voor een gelaserde onderstel. Bij alle onderstellen kunnen de tafels geheel op maat worden gemaakt. 

http://www.taffe.nl