DHZ website
Image default
Business

Tuinpoorten

Graag een specialist inzetten die tuinpoorten installeert? De Wit Hekwerken kan elk soort tuinpoort maken en plaatsen. De Wit Hekwerken is namelijk gespecialiseerd in zowel het ontwerpproces, het constructie- als wel het installatieproces. We kunnen op die manier niet alleen topkwaliteit producten leveren, maar ook nog eens de prijs schappelijk houden doordat er geen tussenpartij aanwezig is.

De Wit Hekwerk levert op die wijze vele tientallen verschillende soorten tuinhekken en tuinpoorten die allemaal een unieke uitstraling hebben. Wil men dus een afrastering hebben die geheel past bij de tuin die bij de woning zit dan zijn wij de ideale partij om het werk aan uit te besteden. Voor de beste tuinpoorten gaat men daarom naar De Wit Hekwerken. Vraag eventueel een consult aan.

Tuinpoort met unieke vorm

Het is bij De Wit Hekwerken een optie om een tuinpoort in een unieke vorm te krijgen. Zo kan men kiezen voor patronen die in sierhekwerken terug te zien zijn die vernoemd zijn naar steden en plaatsen. Bij het hek in de trant van Kopenhagen bijvoorbeeld is er een patroon met halve bogen waarin een spijl te vinden is met een punt. In de variant van Brussel zijn die middelste spijlen met punten afwezig met zijn er dubbel zoveel halve bogen die elkaar overlappen. Tuinpoorten kunnen op die wijze gevarieerd worden waardoor men een rijke keuze heeft. Ook zijn er mogelijkheden om een brievenbussen aan tuinpoorten te bevestigen. Als men dus interesse heeft in een sierpoorten of iets unieks kan men met De Wit Hekwerken contact opnemen.

Consult over hekwerken en poorten

Om zeker te zijn van de zaak kan men een consult over hekwerken en poorten aanvragen bij De Wit Hekwerken. Ons bedrijf heeft veel ervaring en kan uitleggen over wat wel en wat niet verstandig is om te laten installeren. Mocht men dus zekerheid willen over een keuze in tuinpoorten dan vraagt men dat aan een consultant van De Wit Hekwerken.

Gerelateerde artikelen

Webcamcovers.nl

Toename scheidingen

Effective ways of learning Dutch at Katakura WBLC