DHZ website
Image default
Business

Vakantiehuisje Kerstvakantie op de Veluwe

Brengt u aankomende tijd een bezoek aan de Veluwe? Vergeet dan niet een kerstmarkt te bezoeken. Hieronder zal ik een paar leuke kerstmarkten toelichten. Bij de ‘’spirit of winter’’ kunt u wintershoppen en tegelijk inspiratie opdoen voor de feestdagen. Deze betoverende kerstmarkt voor Paleis het Loo met ruim 150 sfeervolle kramen wordt al een aantal jaren georganiseerd en de belangstelling neemt nog steeds toe.

Sfeervolle winterfair in Oosterhuizen

Kun jij ook niet wachten om je huis in winterse sferen om te toveren? Op de laatste zaterdag van november kunt u jaarlijks terecht bij de sfeervolle wintermarkt van Oosterhuizen. Het is vanzelfsprekend dat u hier kunt slagen voor uw kerstaankopen. Er staan talloze kraampjes en natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een kop warme chocolademelk of een glaasje glühwein.

Zeldzaam mooi winter evenement

In Apeldoorn kunt u genieten van zeldzaam mooi winter evenement. Dit is een sfeervol evenement met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten. Hier wordt gebruik gemaakt van creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Dit jaar is het alweer de 6de editie hiervan. Hier kunt u genieten van: kunst, bijzondere accessoires, kleding, tassen en nog veel meer. Ook kunt u genieten van heerlijke lokale hapjes en drankjes en worden er natuurlijk kinderactiviteiten georganiseerd.

Unieke kerstvakantie op de Veluwe

Breng een bezoekje aan de Veluwe en wees ervan verzekerd dat u een unieke kerstvakantie beleeft! Hier op de Veluwe kunt u genieten van rust en uw vakantie tegelijk. De kerstdagen zijn de mooiste dagen van het jaar en veel mensen kijken er al naar uit. Bent u opzoek naar een vakantiehuisje op de Veluwe met kerst? Bekijk ons aanbod van vakantiehuisjes en geniet van unieke kerstmarkten en landschappen op de Veluwe.