DHZ website
Image default
Business

Webcamcovers.nl

Een webcam cover is de beste manier om je privacy in stijl te beschermen. Het is namelijk goed mogelijk dat jouw webcam gehackt is! Meegluurders kunnen gewoon zien wat je achter het scherm aan het doen bent, net zoals die aflevering in Black Mirror. Dit kan leiden tot blackmail situaties die je liever zou willen voorkomen, en dat kan ook! Gewoon een webcam cover kopen, en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Je weet nooit of er iemand meekijkt, ook al hebben meeste webcams een lampje dat aangeeft of het aanstaat of niet. Dus wanneer je webcam’s lampje aanstaat, terwijl je hem zelf niet aan hebt gezet, is het nodig om een webcam cover te kopen.

Een webcam cover vs een sticker

Waarom niet gewoon een sticker plakken, in plaats van een webcam cover? In principe werkt het hetzelfde, met het verschil dat je een stuk minder uitgeeft aan een sticker dan aan een webcam cover. Het is echter niet hetzelfde! Stickers laten plakresten achter op de webcam die de functie kunnen aantasten wanneer je hem wél zelf nodig hebt! Een webcam cover, zorgt ervoor dat je gewoon je webcam kan afschermen wanneer je wilt, maar geen rare vlekken achterlaat. Het kost dan misschien wat meer, maar dan heb je ook wat.

Type webcam covers

Zijn er nog variaties mogelijk bij een webcam cover? Jazeker! Zoals we al hebben gezegd, we willen je privacy in stijl beschermen. Daarom kan je een webcam cover kopen die van plastic is, of van aluminium! De aluminium webcam covers zijn wat steviger, maar ook wat duurder dan de plastic webcam covers. Ze zien er eigenlijk ook beter uit, maar dat terzijde. Daarnaast kan je een webcam cover kopen, of een heel setje van mini webcam covers voor je mobiel! Je dacht toch niet dat je mobiele toestel veilig was? Als er een apparaat een hogere kans heeft om gehackt te worden, dan is het wel een mobieltje met alle netwerken waaraan het verbindt.

Bekijk nu de webcam covers van webcamcovers.nl.