DHZ website
Image default
Business

Woon je in Arnhem of omgeving en heb je oud ijzer in je schuur liggen?

Heb je geen enkel idee wat je met het oud ijzer in Arnhem moet doen? Breng het dan naar Chris Struijk in Veenendaal. Vanaf 300 kilogram komt hij het oud ijzer ook graag ophalen binnen zijn werkgebied: Arnhem, Veenendaal, Amersfoort, Ede, Nijmegen, Utrecht of Zeist en in de omgeving van deze plaatsen. Met meer dan 65 jaar ervaring weet hij wel raad met al dat oud ijzer. Al het ijzer dat dankzij jou via hem wordt gerecycled komt niet meer in het milieu terecht. Daarmee help je een handje mee aan een schoner milieu en een betere maatschappij.

Oud ijzer Arnhem een verademing voor de natuur

Je bent goed bezig als je zorgt dat het oude ijzer in Arnhem of omstreken komt en kan worden gerecycled. Niet alleen jij behaalt dan winst, een financiële winst, maar het levert ook nog eens milieuwinst op. Het belang van afvalscheiding of afvalverzameling kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Helaas zie je in de natuur nog te veel afval rondslingeren. Dan vraag ik me echt af onder welke steen de mensen hebben gelegen die hun afval zomaar in de natuur dumpen. Je wandelt met of zonder hond, genietend van de natuur. Je hebt dorst, pakt je flesje water uit je rugzak en drinkt het leeg. Vervolgens gooi je het weg. Nee, niet in een prullenbak of in je eigen rugzak, maar in de natuur. Weet je wel hoe lang het duurt voordat een plastic flesje vergaat? Vijf tot tien jaar! Wat denk je wat de gevolgen voor de natuur zijn? En wat denk je wat de gevolgen voor de natuur én de mens zijn als je oud ijzer in de Arnhemse bossen achterlaat? Hoe vaak komt het voor dat je een verroeste fiets langs een wandelpad ziet liggen? Of een auto uit een meer wordt gevist? Het kan echt beter. Het moet echt beter. Chris Struijk zet zich met hart en ziel in om de natuur een handje te helpen door een goede dagvergoeding te geven voor al het oud ijzer dat je bijvoorbeeld in Arnhem komt langsbrengen.

Heb je veel en geregeld oud ijzer in Arnhem?

Hij zet met alle plezier een container voor je neer zodat je al het oude ijzer in Arnhem kunt verzamelen. Op afspraak komt hij dan de container bij je ophalen. Denk je dat je niet voldoende aan gewicht oud ijzer hebt zodat Chris het komt ophalen? Ga dan even langs bij al je buren in de straat. Je zult ervan versteld staan hoeveel mensen af willen van hun oude ijzer maar nog geen actie daartoe hebben ondernomen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Wil je graag online marketing in Veenendaal?

Hoogwerker huren in mijn omgeving

Gezond blijven