DHZ website
Image default
Business

Een touringcar huren van Noot

Een touringcar huren van Noot kan uiteraard altijd, we hebben een heel wagenpark vol met touringcars die gewoon staan te wachten om op een ritje genomen te worden. In ons wagenpark zit een vrij uitgebreid aanbod, met touringcars in allerlei soorten maten, die ieder weer geschikt zijn voor andere soorten gelegenheden. Om een beetje een indicatie te geven van wat er allemaal mogelijk is, onze kleinste bus kan ongeveer 16 man transporteren, terwijl onze grootste ruimte heeft voor 62 personen! Iedere maat heeft weer de nodige opties. We hebben namelijk touringcars die heel erg functioneel zijn, maar ook veilig. We hebben ook touringcars die een tikkeltje luxueuzer zijn. Wij zijn trots te kunnen zeggen dat we passend vervoer kunnen regelen voor ieder soort gezelschap.

Wat voor een touringcar huren?

Er zijn een heleboel verschillende soorten touringcars die bij Noot gehuurd kunnen worden. Denk hierbij aan touringcars die voor 62 personen bestemd zijn, of touringcars die voor slechts 16 personen bestemd zijn zoals we net al hebben genoemd. Qua capaciteit is er in ieder geval heel veel mogelijk bij Noot. Ook in de mate van luxe is er heel veel speelruimte bij onze touringcars. We hebben touringcars die erg functioneel zijn, maar wel veilig en comfortabel. We hebben ook uitermate luxe touringcars die écht voor speciale gelegenheden bestemd zijn, waar de gasten werkelijk in de watten worden gelegd. We hebben werkelijk een touringcar voor iedere soort gelegenheid.

Een luxe touringcar huren

Een luxe touringcar huren kan natuurlijk ook! Bij Noot kunt u er dan voor kiezen om een touringcar te huren die een koffiebar, koelkast, toilet, dvd, airco, verstelbare rugleuning, verstelbare voetsteunen én individueel verstelbare verlichting hebben. Zo ziet u maar, bij ons heeft u ruime keuze uit touringcars en dan ook nog eens ruime keuze uit de luxe van de touringcars. Wilt u weten wat dat gaat kosten? Kijk dan op onze website! Het is ook mogelijk om ons wagenpark te bezoeken om een beter beeld te krijgen van de touringcars die u wil gaan huren. Het is allemaal mogelijk, wij verzorgen gewoon personenvervoer voor het hele koor.