DHZ website
Image default
Business

Doelbewust online marketing, al 17 jaar een begrip

Bij Doelbewust Online Marketing in Veenendaal en omstreken ligt al meer dan 17 jaar de focus onder meer op SEO, SEA, Adwords en Analytics bij het design en bouwen van websites. Het is een heel proces waar je als ondernemer vaak weinig kaas van hebt gegeten. Je hebt ook geen idee wat er allemaal bij dat hele proces komt kijken. De professionals van Doelbewust analyseren voor jou wat er niet goed gaat als er al een website online staat, ze gaan verbeterpunten aanbrengen of een zelfs zo gewenst een geheel nieuw concept ontwerpen. Ze zien het als een uitdaging om bestaande websites beter te laten presteren en nieuw ontworpen websites optimaal te laten presteren. Ze hebben daarvoor verschillende tools tot hun beschikking waarmee zij precies kunnen zien wat wel of wat niet werkt zodat naar het optimale resultaat toegewerkt kan worden.

Online Marketing in Veenendaal zorgt voor binding

Doelbewust Online Marketing in Veenendaal weet als geen ander hoe belangrijk een perfect geoptimaliseerde website of webshop voor mobiele gebruikers is, aangezien het mobiele internetverkeer een enorme vlucht heeft genomen. Het gebruiksgemak én de laadsnelheid van pagina’s optimaliseren is daarom een pré. Eén van de vaardigheden van Doelbewust Online Marketing in Veenendaal. Zij zorgen ervoor dat websites en webshops binnen een aanvaardbaar aantal seconden volledig zichtbaar zijn voor mobiele gebruikers. De 33% van de bezoekers dat het bezoek aan elke willekeurige website afbreekt wanneer het hen te lang duurt, willen zij uiteraard niet laten gaan. Elke seconde dat het duurt voordat een website of webshop volledig zichtbaar is voor de (mobiele) gebruiker, betekent een toenemende kans op het verlies van een voor jouw potentiële klant én op verlies van mobiele omzet. Snelheid is dus geboden in onze online wereld. Doelbewust Online Marketing in Veenendaal gebruikt allerlei tools om snelheid te meten en te optimaliseren.

Online Marketing in Veenendaal presteert naar wens

De invloed die website snelheid heeft op de prestaties en de omzet zijn immens, Doelbewust Online Marketing in Veenendaal zorgt ervoor dat de snelheid geoptimaliseerd wordt en bezoekers naar je website en/of webshop worden geleid en daar blijven, waardoor de kans op een verhoogde conversie ook geoptimaliseerd is. Met slechts enkele toepassingen kan al een goed resultaat worden bereikt. Doelbewust Online Marketing helpt je er graag bij. Neem voor een vrijblijvend gesprek zeker contact met hen op: 0318 – 700 612.