DHZ website
Image default
Business

Xantion, hét ICT bedrijf in Ede wanneer u betrouwbaarheid belangrijk vindt

Een ICT bedrijf in Ede dat betrouwbaarheid, maar ook gedrevenheid, eerlijkheid, creativiteit, toegankelijkheid en pragmatisch handelen zeer belangrijk vindt. Zonder deze belangrijke pijlers kun je als ICT bedrijf geen betaalbare oplossingen bieden aan je klanten of een netwerk zo efficiënt mogelijk inrichten.

ICT Bedrijf in Ede zorgt voor compatibiliteit

Wanneer je Xantion, professioneel ICT bedrijf in Ede en omgeving, in de arm neemt, ben je ervan verzekerd dat alle apparatuur en programma’s zoveel mogelijk compatibel zijn met elkaar. Wat het testen makkelijker maakt, maar ook de ‘troubleshooting’ sneller. Een voorraadbeheer van onderdelen of zelfs vervangende systemen is op deze manier veel eenvoudiger waardoor bij onverhoopte problemen een snelle oplossing voorhanden is. Wanneer je kiest voor volledige ontzorging wat betreft je ICT voorziening, is er geen noodzaak meer om als bedrijf zelf apparatuur of software aan te schaffen. Voor eens en voor altijd zijn de frustratie van alle gebruikers voorbij. Het is vanzelfsprekend dat je gefrustreerd raakt als je je rapport niet kunt printen voor aanvang van de vergadering, of wanneer je helemaal niet meer kunt werken omdat het ‘systeem’ je in de steek heeft gelaten. Als je dan ook nog eens uren moet wachten op enige vorm van hulp, is dat op zijn zachtst uitgedrukt, nogal vervelend ja.

ICT Bedrijf Ede: ga voor kennis, ga voor gemak, ga voor kwaliteit!

Als bedrijf ben je dankzij Xantion, voor eens en voor altijd verlost van opmerkingen als: ‘thuis werkt het tenminste wel.’ Er is dankzij de prijs van € 1,95 per werkplek per dag geen enkele reden meer goed genoeg om allerlei apparatuur van thuis mee te nemen en deze zelf aan te sluiten. Of een persoonlijke opslag schijf te synchroniseren met de netwerkschijf. Die éénjarige licenties hoeven al helemaal niet meer. Xantion, het professionele ICT Bedrijf in Ede en omgeving, is jouw hulp en toeverlaat voor de complete ICT voorziening binnen het MKB Bedrijf. Voor het geld hoef je het zeker niet te laten. Dit ICT bedrijf in Ede geeft je op voorhand en altijd een juist advies dat in overeenstemming is met jouw vakgebied en het specifieke wensen- en eisenpakket. Gemak zonder frustraties voor een vast bedrag per maand.

Gerelateerde artikelen

Een iPhone reparatie: met garantie in Gent

Qlean Business schoonmaakbedrijf

Loungebanken: een meerwaarde voor elk interieur