DHZ website
Image default
Business

Hoogwerker huren in mijn omgeving

Samen met mijn collega hadden we de taak gekregen om een hoogwerker ergens te huren bij een ander bedrijf. Wij werken allebei bij een bedrijf waar we veel in de hoogte moeten werken. Zelf hebben we wel een hoogwerker staan, maar helaas was er iets stuk en hij moest voor een bepaalde periode naar de reparatie. Daarom zochten wij voor die periode even een vervangende hoogwerker om te huren.

Een hoogwerker zoeken die wij konden huren

Het was nog een moeilijke taak om een hoogwerker voor een bepaalde periode te huren. Want niet alle andere bedrijven hadden even snel een hoogwerker te huur in de periode waar wij hem nodig hadden. Vijf bedrijven verder en we hadden nog steeds niet. De moed zakte een beetje in onze schoenen en we waren bang dat we niks konden vinden. Uiteindelijk hadden we wel een website gevonden waar we iets konden huren. De website zag er goed uit en we konden makkelijk en snel een contactformulier invullen. Daarna kregen we snel contact met de medewerkers en konden we een afspraak maken. We waren benieuwd hoe ze ons konden helpen en of ze de goede hoogwerker hadden.

Jekuntmijhuren.nl

Op de dag van de afspraak, kwamen we ruim op tijd aan en werden we vriendelijk begroet door de medewerkers daar. We kregen een kopje koffie en thee en werden naar een kantoor gebracht. Daarna ontmoeten we een medewerker die ons vroeg waarvoor wij hier waren. We hadden onze situatie uitgelegd en ze begrepen meteen wat wij bedoelen. Ze lieten ons alle soorten hoogwerkers zien die ze hadden en we zagen er precies een die sprekend op die van ons leek. We vroegen of deze beschikbaar was en toevallig was die ook beschikbaar. Na een klein contract getekend te hebben, mochten we hem meteen meenemen en we hebben er veel plezier van!

Bezoek de website

Bent u ook benieuwd of jekuntmijhuren.nl iets voor u kan betekenen? Of wat zij allemaal te bieden hebben qua producten? Bekijk dan de website van jekuntmijhuren.nl voor meer informatie. U kunt daar meteen een contactformulier invullen.