DHZ website
Image default
Business

Wasmachine reparatie?

Is je wasmachine kapot maar weet je niet hoe je deze snel weer gerepareerd kunt krijgen? Neem dan snel eens contact op met met witgoedreparatie-vandijk.nl. Zij repareren in vrijwel heel Nederland wasmachines en zorgen ervoor dat je een echte witgoed reparatie expert aan huis krijgt. Dit is een monteur die de reparatie van je wasmachine, droger of vaatwasser als een echte professional zal uitvoeren. Ze hebben namelijk al meer dan 15 jaar ervaring.

Witgoed Reparatie hoeveel kost het?

Als je denkt dat wasmachine reparatie duur is, heb je het zeker mis. Want de meeste reparaties kun je al laten uitvoeren voor minder dan 70 euro, want de monteurs van dit bedrijf rekenen geen parkeerkosten en ook geen startkosten. Het enige wat geld kost is de diagnose, deze hebben de monteurs nodig om te kunnen kijken wat er mis is met het apparaat. Natuurlijk is het zo dat je niet teveel geld wilt betalen, wat ook logisch is. Anders koop je toch gewoon een nieuwe wasmachine?

Waarom je voor witgoedreparatie-vandijk.nl zou moeten kiezen.

We maken hier absoluut geen reclame, maar zij zijn bij ons op kantoor geweest en hebben onze AEG wasmachine netjes kunnen repareren. De diagnose heeft de monteur binnen enkele minuten kunnen doen en hij vertelde ons als een echte professional wat er mis was met het apparaat, daarnaast heeft de monteur ons ook nog verteld hoe wij deze storingen en symptomen kunnen voorkomen voor in de toekomst. Dat is nou service wat je goed kan noemen, zouden veel bedrijven eens een voorbeeld van moeten nemen!

Wasmachine reparatie

  • Wanneer de wasmachine stinkt.
  • Wanneer de deur niet meer opent.
  • Wanneer de lichtjes blijven branden.
  • Wanneer de wasmachine water blijft lekken
  • Wanneer de wasmachine een hoop herrie maakt.
  • Wasmachine de wasmachine niet meer start.

Herken je deze problemen? Dan kun je snel telefonisch contact met ze opnemen, door het telefoonnummer 085-0193502 te bellen. De reparateurs zullen dan telefonisch contact met je opnemen om een reparatie afspraak met je in teplannen. Wist je dat je zelf kunt kiezen wanneer de monteur langs moet komen? Dat is wel fijn, want in de meeste gevallen zijn de monteurs de volgende dag al beschikbaar.

Ga hier naar de website: https://www.witgoedreparatie-vandijk.nl/