DHZ website
Image default
Business

Waar ga jij dit jaar op vakantie?

De zomer komt er weer aan. Veel Nederlanders vertrekken in de maanden juli en augustus massaal naar het zuiden. Vooral Frankrijk en Spanje zijn geliefde vakantiebestemmingen. Hoewel de meeste mensen nog steeds met de auto rijden, wordt vliegen ook steeds populairder. Tegenwoordig kun je al voor een paar tientjes een vliegticket boeken. Terwijl je soms wel 14 uur in de auto zit om op de bestemming te komen, ben je er met het vliegtuig al binnen 3 uur. Dit bespaart dus veel moeite en stress. De meeste mensen vinden het belangrijk dat de bestemming zonnig is, omdat de Nederlandse zomers vaak regenachtig en onvoorspelbaar zijn.

Spanje blijft een populair vakantieland. Iedereen kan hier heerlijk vertoeven. Zo zijn er talloze campings in het noorden van Spanje en luxueuze hotels en resorts in het zuiden van Spanje. Bovendien kun je indrukwekkende bezienswaardigheden bezoeken. De cala millor bezienswaardigheden op het eiland Mallorca zijn bijvoorbeeld ontzettend speciaal. Het is aan te raden om hier naartoe te gaan met een tour guide. Gidsen kunnen je veel informatie geven over de geschiedenis en betekenis van de bezienswaardigheid. Stip reizen is een touroperator die gespecialiseerd is in vakanties naar Spanje. Wil je dus een vakantie boeken naar Spanje maar weet je niet precies welke bestemming goed bij je wensen past? Neem dan contact op met stip reizen. Deze reisorganisatie zal je hele reis plannen en de mooiste plekken en bezienswaardigheden uitzoeken. Je wordt niet teleurgesteld.

Voor jongeren zijn de feesteilanden Ibiza, Mallorca en Tenerife een goede keuze. Op deze eilanden kun je de hele dag genieten van de felle zon, lekkere drankjes en een helderblauwe zee. Dit is het recept voor een succesvolle vakantie. Jongeren maken de mooiste herinneringen op deze eilanden en hebben de tijd van hun leven. Aan de andere kant is het af te raden om naar deze eilanden op vakantie te gaan als je wat ouder bent. 

http://vakantiespanje.nl/