DHZ website
Image default
Business

Op zoek naar geschikte bedrijfskleding in Ede?

Heeft u een bedrijf gevestigd in Ede of omgeving en bent u op zoek naar bedrijfskleding? Complementair Workwear heeft kleding geschikt voor iedere branche. Of uw bedrijf gespecialiseerd is in horeca, zorg of in de bouw – Complementair Workwear heeft voor ieder wat wils. Kleding die past bij de omgeving en het soort werk dat verricht moet worden. Bovendien dienen dit soort kleding vaak ook als beschermingsmiddelen omdat u zeker wilt weten dat uw werknemers veilig hun beroep kunnen uitoefenen. Complementair Workwear heeft kennis van alle richtlijnen als het gaat om veiligheid en kleding en zij adviseren u dan ook graag bij de keuze voor de kleding voor uw bedrijf. Bedrijfskleding Ede van Work-Wear is dus altijd de juiste keuze.

Het assortiment aan bedrijfskleding in Ede

Complementair Workwear heeft een groot assortiment aan bedrijfskleding in Ede. Het assortiment bestaat uit diverse categorieën waar u uit kunt kiezen. U kunt bijvoorbeeld werkkleding op maat laten maken zodat alle knopen en lussen op de juiste plek zitten en de kleding comfortabel zit. Ook kunt u kiezen voor veiligheidskleding, bijvoorbeeld signaalkleding. Signaalkleding heeft vaak een fluorescerend materiaal waardoor zij snel worden herkend – ook in het donker. Heeft u medewerkers die dienen als ‘visitekaartje’? Dan kunt u ook gaan voor de representatieve dames- en herenkleding. Deze kleding is vaak netjes en geven een eenheid binnen het bedrijf. Ook deze kleding kunt u op maat laten maken en bestellen.

Professionele service bij Complementair Workwear

Als u uw kleding voor uw bedrijf besteld bij Complementair Work-Wear, dan kunt u vertrouwen op een professionele service. Met jarenlange ervaring met beroepskleding zijn zij op de hoogte van alle veiligheidseisen en wat belangrijk is voor kleding eisen per branche. Om de kleding zo persoonlijk mogelijk te maken, kunt u de kleding laten bedrukken of borduren. U kunt bijvoorbeeld kiezen om het logo op een jasje te laten borduren of een tekst op een helm of sjaal.

Heeft u nog geen helder beeld gekregen van de kleding van Complementair Workwear? Dat is geen enkel probleem. U kunt de showroom bezoeken en alle kleding bezichtigen. Zo kunt u ook direct om advies vragen aan één van de experts.