DHZ website
Image default
Business

Opslagman

De beste plek om een opslagruimte te bestellen is bij Opslagman. We verhuren onze opslagruimtes voor de laagste prijs! Wanneer u ons niet gelooft, kunt u onze prijzen even vergelijken met andere aanbieders van opslagruimte. U zult zien dat we inderdaad de waarheid vertellen, en dat terwijl we zo veel meer aanbieden dan onze concurrenten. Onze opslagruimtes zijn namelijk allemaal droog en verwarmd. Dit doen we niet alleen om lief te zijn voor de spullen die u in ze opslaat, maar ook omdat de vochtigheid en temperatuur van de ruimtes een enorme impact kunnen hebben op bijvoorbeeld houten meubels. Bij een beetje nattigheid kan hout zo gaan vermolmen, en degradeert de kwaliteit aanzienlijk. Om dit te voorkomen houden we daarom alles lekker warm en droog.

Waarom kiezen voor Opslagman?

Waarom zou u kiezen voor Opslagman, naast het feit dat het nergens anders goedkoper kan? We bieden opslagruimte aan in Utrecht, Nieuwegein, Veenendaal én Amerongen. Wanneer u in de buurt woont is het slechts een kort autoritje voordat u weer bij uw spullen bent. Per locatie verhuren we minstens 300 opslagruimtes, er zal sowieso een tussen zitten die past bij uw behoeftes. Bovendien is Opslagman dagelijks bereikbaar, u kunt 24/7 gewoon bij uw spullen, die veilig bewaard worden achter een persoonlijke toegangscode en slot. Tot slot bieden wij van Opslagman een goedkope ophaalservice aan, waarmee u zonder zorgen uw spullen naar de opslagruimte kunt verhuizen. Dat scheelt u veel tijd en stress, en wij hebben weer een tevreden klant!

Kies voor kwaliteit

Kies voor de kwaliteit die Opslagman kan bieden. Met onze lage prijzen en uitstekende service, is het geen wonder dat onze klanten zeer tevreden met ons zijn. Nu nog even over onze ophaalservice, waarmee u kunt verhuizen zonder zorgen. Onze ophaalservice is compleet, met verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen. Wanneer de bus eenmaal op locatie is, kan er gewoon kosteloos gebruik worden gemaakt van onze interne transportmiddelen. Allemaal voor onze klanten. Bent u al overtuigd? Wacht niet langer met het overzicht weer te creëren in uw woning, door overbodige spullen die u niet weg wilt gooien in een opslagruimte op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Is de adapter van mijn laptop kapot?

Een loopbaanbegeleiding?

VERVANGEN MET LED GU10 SPOTS