DHZ website
Image default
Business

Reizen naar het mooie land Israël

Mijn man en ik wilden al voor een lange tijd een mooie reis maken door het land Israël. Deze plek is natuurlijk op het nieuws vaak te zien en dat het niet zo goed gaat met het land, maar er zijn daar ook plekken die super mooi zijn om te bezoeken en compleet veilig. Na research te hebben gedaan naar bezichtigingen in het land zelf, hadden we besloten om een organisatie te vinden waarmee we op reis konden naar Israël. Bekijk onze Israël reizen.

Hoe kwamen we erop om te reizen naar Israël?

Waarom zouden we nu op reis gaan naar een ‘gevaarlijk’ land als Israël? Nou alles wat het nieuws steeds laat zien is een bepaalde hoek en plek van Israël. Daar is het inderdaad erg onveilig en gaan geen vluchten geen. Maar Israël heeft ook hoeken van het land waar alles veilig is en waar veel toeristen te vinden is. Bovendien lezen wij veel reisblogs en zagen we de laatste tijd veel over Israël en wat daar te beleven viel. Hierdoor waren wij geïnteresseerd en wilden we meer weten over het land. Nu waren we op zoek naar een reisorganisatie die reizen begeleid naar Israël. Dat zijn niet veel organisaties, maar uiteindelijk vonden we Israël Idoed Reizen. Die verzorgen all-inclusive rondreizen met een groep andere mensen en dat leek ons erg leuk.

Israël Idoed Reizen heeft ons een onvergetelijke vakantie bezorgt

Nadat we alles rond hadden, hebben we de reis geboekt via Israël Idoed Reizen. We konden echt niet wachten op de prachtige dingen die we zouden zien, en de reisblogs hadden ook niet gelogen. Dit was een vakantie om nooit te vergeten. We hebben prachtige gebouwen gezien, de cultuur en mensen zijn zo vriendelijk en alles was gewoon perfect geregeld. We kunnen Israël Idoed Reizen niet genoeg bedanken voor deze onvergetelijke reis.

Ervaar het zelf

Wilt u ook een geweldige reis meemaken? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bekijk de website van Israël Idoed Reizen voor meer informatie over alle soorten reizen die zij bieden in het mooie land en beleef zelf een uniek avontuur.