DHZ website
Image default
Business

Whiskey glazen als geschenk weggeven.

Ben je op zoek naar iets speciaals om weg te geven? Bijvoorbeeld whiskey glazen aan een klant waar je een paar jaar mee heb samengewerkt? Het is helemaal niet zo’n gek idee als je zou denken. Whisky wordt in Nederland steeds populairder en er zijn zelfs complete clubs die beleggen in een paar mooie flessen. Waarom zou je dan geen whiskey glazen als geschenk weggeven? Informeer wel natuurlijk even van te voren of je relatie ook een liefhebber is van whisky. Het is natuurlijk lullig als je relatie liever een goede fles wijn had gehad.

Whiskey glazen met een chique karaf.

Whiskey glazen zijn tegenwoordig meer dan gewoon een paar glazen van glas. De mooiste glazen worden gemaakt van puur kristalglas en blinken bij het eerst aanblik. Echte liefhebbers kunnen genieten van hun favoriete fles in een chique whiskey karaf. De karaf zorgt ervoor dat de aroma’s bewaard blijven en de smaken goed bewaard blijven. Whisky is een drank die je jaren goed kan houden in zo’n karaf. Het enige wat je nodig hebt is een paar whiskey glazen om vanuit de karaf jouw favoriete drank in te schenken. In de shop wordt een speciale whiskey set verkocht met hierin een paar glazen plus karaf.

Whiskey glazen online bestellen.

Wil je graag whiskey glazen als geschenk weggeven? Geen probleem je hebt alleen even een speciale webshop nodig om je bestelling te plaatsen. Whiskey glazen van puur kristalglas zijn helaas nog niet echt ingeburgerd. Gelukkig kan je ze wel in de Whiskey Glazen Shop kopen. Bestel ze voor 15.00 en je kan de volgende dag nog bij je relatie langs om de glazen af te geven.

http://www.whiskeyglazenshop.nl