DHZ website
Image default
Business

Zakelijke telefonie, van De Nederlandse Provider

Zakelijke telefonie kan een ingewikkelde zaak zijn, maar dat hoeft helemaal niet. Wij van De Nederlandse Provider zijn van mening dat zakelijke telefonie helemaal niet moeilijk hoeft te zijn, en eigenlijk gewoon simpel kan zijn. Dat is waar wij naartoe streven met onze zakelijke telefonie diensten. We leveren allerlei soorten zakelijke telefonie voor ondernemers, bijvoorbeeld overstappen van de traditionele manier van zakelijke telefonie, ISDN, naar bellen vanuit de cloud. Er is bij ons wat betreft zakelijke telefonie heel veel mogelijk, maar onze grootste prioriteit is dat we zakelijke telefonie zo ongewoon simpel maken, dat onze klanten er geen omkijken meer naar hebben.

Zakelijk telefonie: vanuit de cloud

Hoe werkt zakelijke telefonie vanuit de cloud? Dat hoef je dus helemaal niet te weten. Alleen dat het heel makkelijk is, en je onderneming er ontzettend veel geld mee bespaart. Hoe komt dat? Het mooie aan zakelijke telefonie uit de cloud is dat de telefooncentrale daar nu ook zit. Hierdoor is het mogelijk om geen onderhoudscontracten meer te hoeven afsluiten, die duur en onvoordelig zijn. Bovendien zijn er een heleboel nieuwe functies met deze vorm van zakelijke telefonie mogelijk, zoals vast-mobiel integratie! Als klant van zakelijke telefonie uit de cloud bespaar je ook flink op abonnementen en gesprekskosten, eigenlijk zoals het hoort. Daarom kiezen veel klanten van De Nederlandse Provider voor zakelijke telefonie vanuit de cloud, maar er is ook een ander alternatief.

SIP trunk

Voor sommige organisaties is het juist handiger als alle techniek behouden blijft, daarom is zakelijke telefonie met een SIP trunk meer geschikt voor ze. Gelukkig bespaar je ook met zakelijke telefonie via de SIP behoorlijk op telefoniekosten! Er zijn ook heel veel nieuwe functies met deze methode van zakelijke telefonie mogelijk die de zakelijke telefonie bij de organisatie verrijken. In het geval van calamiteiten worden omroepen ook gewoon omgeleid, dus er is niets om zorgen over te maken. Bovendien wordt het bestaande telefoonnummer behouden! Welke manier van zakelijke telefonie je ook kiest, er valt voordeel uit te halen. Kies voor zakelijke telefonie van De Nederlandse Provider, ongewoon simpel.

Gerelateerde artikelen

Datingsite Pepper

Personal training | Bodytec

De mannen van loodgieter-apeldoorn.nl hebben mij goed geholpen