DHZ website
Image default
Business

Voorlichting over het verdwijnen van ISDN lijnen

De Nederlandse Provider licht u graag voor over het feit dat ISDN lijnen op dit moment verdwijnen. Dit kan gevolgen voor u hebben en daarom vinden wij het belangrijk dat u weet wat het verdwijnen van de ISDN lijnen voor u betekent en dat u hier passende maatregelen op kan treffen. Het kan namelijk zo zijn dat u met uw bedrijf erg gericht bent op de ISDN lijnen en dat wanneer deze verdwijnen er een soort gat ontstaat voor uw bedrijf. De Nederlandse Provider vindt het dan ook belangrijk om u op een juiste manier te vertellen wat u zo goed mogelijk kunt doen om dit gat op te vangen en daarom zullen wij de diverse mogelijkheden voor u toelichten in dit artikel.

De gevolgen voor u nu ISDN lijnen verdwijnen

Het feit dat ISDN lijnen verdwijnen, kan voor u erg vervelend zijn. Toch hoeft het feit dat ISDN lijnen verdwijnen helemaal niet zo vervelend voor u te zijn als wat u in eerste instantie zult denken. De Nederlandse Provider staat namelijk graag aan uw zijde om ervoor te zorgen dat alles op een juiste manier geregeld zal worden. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om u zo goed mogelijk voor te lichten en u alles te vertellen over de verschillende zaken waar u mee te maken krijgt. Dat is dan ook de reden dat u op onze website erg veel informatie over deze verandering kunt vinden en wij erg duidelijk hebben neergezet wat dit voor u kan betekenen en waar u allemaal rekening mee dient te houden. Op die manier zullen er geen dingen misgaan en kunt u er gewoon zeker van zijn dat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen voor een persoonlijk gesprek waarin wij u deskundig en persoonlijk advies zullen geven.

De koffie staat klaar!

Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat wij u kunnen bieden als het gaat om het verdwijnen van de ISDN lijnen. U bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen, de koffie staat klaar!

 

Gerelateerde artikelen

Rijschool in Nieuwegein heeft een hoog slagingspercentage

Laat je kleding langer stralen

Je hijs- en hefapparatuur laten keuren bij EKH.nl