DHZ website
Image default
Business

FreeVoice, al 11 jaar de partner voor uw antwoordservice

Met een telefonische antwoordservice bent u altijd telefonisch bereikbaar. Geen gemiste oproepen meer wat de klanttevredenheid vergroot. Daarnaast kunt u werken zonder gestoord te worden door de telefoon. Bij FreeVoice Antwoordservice wordt de telefoon aangenomen met uw bedrijfsnaam. Daarnaast zorgt klantherkenning ervoor dat onze antwoordservice naadloos bij u en uw klanten past.

De FreeVoice Antwoordservice

De telefonistes van FreeVoice Antwoordservice nemen de telefoon op met uw bedrijfsnaam. Indien gewenst leggen we afspraken vast in uw agenda. Notities ontvangt u eenvoudig via mail, WhatsApp of sms. Ook kunnen wij uw info mailboxen en reserveringssystemen beheren.

FreeVoice Antwoordservice is geen groot callcenter, doordat wij kleinschalig zijn is er altijd persoonlijk contact met onze telefonistes. Deze telefonisten hebben een vast dienstverband en worden regelmatig getraind.

Onze antwoordservice is per kalendermaand opzegbaar. Verder werken wij altijd volgens uw instructies. U beslist wanneer u onze telefoonservice nodig heeft.

Bij de antwoordservice werken we met een uniek systeem dat het mogelijk maakt dat wij precies weten wie er belt. Zo kunnen wij naadloos aansluiten op de wensen van uw bellers.

Bij onze antwoordservice nemen wij de telefoon op in uw naam. Door ons geautomatiseerde systeem van klantherkenning weten wij wie er belt. Daarnaast houden onze telefonistes zich aan een aantal basisregels. Een voorbeeld van deze basisregels is dat de telefoon binnen 10 seconden wordt opgenomen met een professionele openingszin. Door deze combinatie van klantherkenning en basisregels staan wij uw klanten op de best mogelijke manier te woord.

De secretariële diensten van FreeVoice

Naast de antwoordservice biedt FreeVoice ook secretariële diensten aan. En net als bij de antwoordservice: u beslist wanneer u een secretaresse nodig heeft. Hierbij betaalt u alleen voor de diensten die u nodig heeft waarbij gewerkt wordt op uurbasis.

Door ons netwerk met uitstekende secretaresses met goede referenties is er altijd een secretaresse die aansluit bij uw wensen.

FreeVoice

Doordat FreeVoice een antwoordservice, VOIP (telefoneren over internet), telefoondiensten en secretariële diensten biedt kunt u flexibel ondernemen en bent u bereikbaar.

U bent altijd welkom op onze locatie Kauwenhoven 78 in Lunteren om te bespreken of wij wat voor u kunnen betekenen. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook.