Je oude iPhone 5 verkopen

Dhzwebsite

Je hebt je iPhone 5 verkopen nog niet gekocht of er is alweer een nieuw toestel van Apple op de markt. Zo heel groot verschil is er natuurlijk niet qua toestel maar er zijn genoeg ‘Apple freaks’’ die perse het nieuwste technische snufje willen hebben. Maar wat doe je dan met je oude iPhone 5 die in principe nog prima werkt ? Verkopen natuurlijk! In dit artikel vindt je een aantal manieren hoe je van je oude toestel afkomt.

Recycle je oude telefoon

Het klinkt misschien ontzettend ‘’groen’’ of zweverig maar in Engeland is dit een grote rage. Nee, je hoeft natuurlijk je oude telefoon niet zelf te recyclen. Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die bereid zijn geld te betalen voor je oude toestel. Je kan je toestel gratis opsturen naar een betreffend bedrijf en je krijgt gegarandeerd binnen maximaal 14 dagen het bedrag uitgekeerd op je rekening. Zonzoo is zo’n bedrijf. Zij betalen voor een werkende iPhone 5 16GB al gauw 140 euro. Een goede optie om zo je iPhone 5 op een milieu verantwoorde manier te verkopen. Er zijn natuurlijk ook genoeg andere bedrijven die een leuk bedrag voor je oude toestel willen betalen. Aan jou is het om de beste deal te zoeken.

Andere verkoop opties

Er zijn natuurlijk ook nog andere opties. Denk bijvoorbeeld aan een Marktplaats of andere websites waar je je iPhone 5 gemakkelijk te koop kunt aanbieden. Ook worden er steeds meer producten via social media aangeboden. Facebook wordt steeds groter in ‘vraag en aanbod’ gerichte diensten. Je hebt er een groot bereik voor je product en je kan met andere Apple gebruikers makkelijk ervaringen uitwisselen.

Last but not least

Zorg er voor dat je telefoon in een goede staat verkeerd als je deze te koop aanbied. Mensen zijn zeer gesteld op een goed uitziende telefoon.

http://www.oudetelefoonverkopen24.nl/iphone-5s-verkopen/